ΚΟΙΝΩΝΙΑ
07/01/2015 06:08 EET | Updated 07/01/2015 07:08 EET

Για το νοσοκομείο χρειαζόταν τα λεφτά που του ζήτησαν οι δολοφόνοι του ο Μένης Κουμανταρέας

Eurokinissi

Για να πληρώσει το νοσοκομείο όπου θα νοσηλευόταν για σοβαρό πρόβλημα υγείας χρειαζόταν ο Μένης Κουμανταρέας τα χρήματα που το ζητούσαν οι δύο Ρουμάνοι δολοφόνοι του.

Πρόκειται για 200.000 ευρώ που είχε λάβει ο συγγραφέας από πώληση ακριβού ακινήτου στην Κηφισιά. Τα λεφτά αυτά ακόμα δεν έχουν εντοπιστεί από τους άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι εκτιμούν ότι οι δράστες όλο αυτό το διάστημα που αναζητούνταν πρόλαβαν να τα εξαφανίσουν.

Το μοιραίο βράδυ της 5ης Δεκεμβρίου ο 25χρονος Στέφαν –συνελήφθη χθες- και ο 29χρονος Ρουμάνος συνεργός του –αναζητείται- πήγαν αποφασισμένοι στο διαμέρισμα του Κουμανταρέα για να πάρουν δανεικά. Αστυνομικές πηγές, ωστόσο, αναφέρουν ότι το θύμα αρνήθηκε να τα δώσει, καθώς όπως τους είπε σε χρειάζεται πάρα πολλά χρήματα για τη θεραπεία πολύ σοβαρού προβλήματος που αντιμετώπιζε.

Τότε ήταν που ο Στέφαν και ο ομοεθνής φίλος το έγιναν έξαλλοι. Ο 25χρονος Ρουμάνος συνήθιζε να δανείζεται χρήματα από τον συγγραφέα τα τελευταία τουλάχιστον 9 χρόνια.

 

Τι έγραφε στο βιβλίο του

 

Ο Μένης Κουμανταρέας κάνει αναφορά στο τελευταίο του βιβλίο για έναν νεαρό άνδρα από τη Ρουμανία που γνώρισε σε ένα μπαρ στο κέντρο της Αθήνας για να γνωρίσουν μαζί της ηδονές της ζωής. Οι αστυνομικοί κάνουν το συνδυασμό και εκτιμούν ότι ο Στέφαν ταιριάζει στη φιγούρα που περιγράφεται στο τελευταίο μυθιστόρημα του συγγραφέα.

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post