ΕΙΔΗΣΕΙΣ
07/01/2015 06:00 EET | Updated 07/01/2015 06:06 EET

Ο Γιώργος Φλωρίδης επικεφαλής στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ

eurokinissi

Ο Γιώργος Φλωρίδης, ο οποίος επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ θα είναι ο επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος. Στις 12:30 έχει θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο και θα ακολουθήσουν δηλώσεις των δύο ανδρών.

Νωρίτερα ο κ.Βενιζέλος σε δήλωσή του ανέφερε:

«Ο Γιώργος Φλωρίδης πιστεύει σταθερά και έμπρακτα στα προτάγματα της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας για ένα σύγχρονο, κανονικό, κράτος στην υπηρεσία του πολίτη και της ανάπτυξης, για μια Ελλάδα ξανά ισχυρή και ανταγωνιστική μέσα στην Ευρώπη.

Έχει μακρά διαδρομή στο ΠΑΣΟΚ, πάντα σε στενή επαφή με την κοινωνική βάση της παράταξης και είχε το δημοκρατικό και παραταξιακό ήθος να παραιτηθεί και να παραδώσει τη βουλευτική έδρα του όταν διαφώνησε με τις καταστάσεις που είχαν διαμορφωθεί πριν τον ανασχηματισμό του Ιουνίου 2011.

Πορευτήκαμε μαζί από τα φοιτητικά μας χρόνια στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης και σε πολλές κρίσιμες φάσεις.

Μέσα σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες προεκλογικές συνθήκες ο Γιώργος Φλωρίδης μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην προβολή των μηνυμάτων μας. Στο να μας ακούσουν οι πολίτες και να γίνει αντιληπτός ο εγγυητικός ρόλος που μόνο το ΠΑΣΟΚ, η δημοκρατική παράταξη, μπορεί να παίξει γιατί κρατάει ψηλά την ευθύνη.

Ανάλογης ποιότητας είναι το σύνολο του ψηφοδελτίου επικρατείας,όλες οι θέσεις του οποίου, ως θέσεις τιμής και μάχης, είναι ισότιμες».

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost