ΡΙΖΕΣ χωρίς Μπαλτάκο, αλλά με Καπερνάρο και σήμα ένα μπλε κίονα

ΡΙΖ.Ε.Σ ζωρίς Μπαλτάκο, αλλά με Καπερνάρο και σήμα ένα μπλε κίονα
sooc

Ο Βασίλης Καπερνάρος θα είναι τελικά πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής του κόμματος ΡΙΖ.Ε.Σ (Ριζοσπαστικός Εθνικός Συναγερμός), ο οποίος κατέθεσε και την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος.

Η μεγάλη έκπληξη ήταν πως ο Τάκης Μπαλτάκος, ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης, που είχε ανακοινώσει και την ίδρυση του κόμματος δεν περιλαμβάνεται στους 213 που υπογράφουν την ιδρυτική διακήρυξη.

Έμβλημα του νέου κόμματος είναι ένας αρχαιοελληνικός κίονας σε μπλε χρώμα και δίπλα τα αρχικά του κόμματος (ΡΙΖ.Ε.Σ.).

Ο κ. Καπερνάρος, σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Ο Ριζοσπαστικός Εθνικός Συναγερμός ξεκινά τη μάχη και καλεί όλους τους Έλληνες να συμπαραταχθούν, να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας και να δώσουμε τον αγώνα μας.Η πατρίδα χρειάζεται όλους τους Έλληνες. Χρειάζεται εκείνους που πιστεύουν στην Ελλάδα, το έθνος μας και τις αρχές του πολιτισμού μας. Από σήμερα στεκόμαστε ως τοίχος στους υποδουλωμένους, τους υπηρέτες των γερμανικών συμφερόντων και σε αυτούς που θεωρούν ότι οι Έλληνες πολίτες μπορούν να ζουν υπό το καθεστώς του τρόμου, του εξευτελισμού και της

αναξιοπρέπειας. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη έναντι των πολιτικών εξελίξεων και προχωρούμε ενωμένοι για να πάρουμε πίσω όλα αυτά που έκλεψαν από τις ελληνικές οικογένειες, την εθνική μας κυριαρχία και την υπερηφάνειά μας. Δεν συμμετέχουμε σε αυτές τις εκλογές της μισαλλοδοξίας και του ευτελούς φανατισμού. Προετοιμαζόμαστε για τις επόμενες εκλογές, χωρίς πολιτικούς τυχοδιωκτισμούς και ανίερους κομματικούς καιροσκοπικούς συμβιβασμούς. Δεν προσθέτουμε συμφέροντα αλλά τις ψυχές μας».

Δημοφιλή