ΚΟΙΝΩΝΙΑ
11/01/2015 07:16 EET | Updated 11/01/2015 07:43 EET

Επίθεση από 70χρονο με όπλο στον Ξενώνα Ασυνόδευτων Ανηλίκων Αιτούντων Άσυλο στο Ωραιόκαστρο

kcdsTM/Flickr
Experimenting with different techniques for lighting & composition of small, still-life arrangements. A wide-angle close-up this time on a white "infinity sweep" background. This is a SIG Sauer P220 45 ACP semiautomatic handgun.

Eπίθεση από 70χρονο, πρώην πρόεδρο του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στον Ξενώνα Ασυνόδευτων Ανηλίκων Αιτούντων Άσυλο στο Ωραιόκαστρο κατήγγειλε με ανάρτησή της στο Facebook η οργάνωση «Άρσις».

Το περιστατικό επιβεβαίωσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της HuffPost Greece, ο 70χρονος, πρώην πρόεδρος του ΤΕΙ, μετέβη στον ξενώνα στο Ωραιόκαστρο και μιλώντας με τους υπευθύνους σε υψηλούς τόνους κατηγόρησε τα παιδιά του ξενώνα ότι του έκλεψαν τον σκύλο. Σε κατάσταση πανικού επέδειξε πιστόλι για το οποίο έχει νόμιμη άδεια κατοχής και οπλοφορίας.

Οι υπεύθυνοι του ξενώνα κατέθεσαν μήνυση στην αστυνομία και o 70χρονος αναζητήθηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα το κατά πόσο πράγματι τα παιδιά του ξενώνα έκλεψαν τον σκύλο του, καθώς ερευνάται και το ενδεχόμενο ο 70χρονος να μην είχε καθόλου σκύλο.

Sponsored Post