ΔΙΕΘΝΕΣ
18/01/2015 13:12 EET | Updated 18/01/2015 14:03 EET

Πλάνα που κόβουν την ανάσα. Η στιγμή που καρχαρίας δαγκώνει έφηβο ψαροντουφεκά

Ένα 17χρονο αγόρι κάνει ψαροντούφεκο στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας και συγκεκριμένα στην περιοχή Μόλυμουκ. Ο Σαμ Σμίθ είναι μαζί με το φίλο του Λουκ Σίσινι. Κάποια στιγμή καταδύεται στο νερό και τραβάει πλάνα από έναν καρχαρία 1,5μ. Ξαφνικά ο Σαμ δέχεται βρίσκεται αντιμέτωπος με τα σαγόνια του καρχαρία. Στο βίντεο, εμφανίζεται να προσπαθεί να τρυπήσει με το ψαροντούφεκό του το ψάρι ενώ αυτό προσπαθεί να δαγκώσει το χέρι του, όπως περιγράφει η Daily Mail.

Το Chanel Seven έδωσε τη δημοσιότητα το βίντεο την Κυριακή ενώ επίσης μια από τις πλέον πολυσύχναστες παραλίες του Σίδνεϋ της Αυστραλίας, στο Μάνλυ, “έκλεισε” μετά τη θέαση ενός ενός ακόμη καρχαρία.

Όπως δήλωσε ο Σίσινι, ο καρχαρίας άρχισε να κινείται προς τον Σαμ και όταν εκείνος τον κάρφωσε με το ψαροντούφεκο για να το τρομάξει, το ψάρι “τρελάθηκε” και τον δάγκωσε. “Ο Σαμ βγήκε στην επιφάνεια ουρλιάζοντας. Φώναζε πως τον δάγκωσε ο καρχαρίας.

Δύο ασθενοφόρα έφτασαν στην παραλία και το αγόρι έλαβε τις πρώτες βοήθειες καθώς είχε τραυματιστεί στο αριστερό του χέρι ενώ έφερε σοβαρά τραύματα και στα δάχτυλα.

Τελικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο Μίλτον Ουλαμπούλα και πλέον η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή ενώ αναμένεται να λάβει βοήθεια από ειδικούς.