ΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/01/2015 06:07 EET | Updated 20/01/2015 06:07 EET

Υπόθεση νονών: Η Αντιτρομοκρατική βλέπει την αναφορά σε «Αιμίλιο» για δολοφονία Γκιόλια

eurokinissi

Το ενδιαφέρον της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έχει προκαλέσει απόσπασμα της δικογραφίας για την υπόθεση των νονών της νύχτας στο οποίο γίνεται αναφορά σε Αλβανό με το ψευδώνυμο «Αιμίλιος».

Το όνομα του «Αιμίλιου» αναφέρεται σε επικοινωνία που είχε αρχηγικό μέλος του κυκλώματος με άλλο μέλος της οργάνωσης σχετικά με το πενταπλό φονικό της 23ης Ιουνίου στην Αγία Νάπα στην Κύπρο αλλά και τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη. Στην Κύπρο εκτελεστές είχαν δολοφονήσει τρεις Κύπριους και δύο Ρουμάνους σωματοφύλακες επιχειρηματία με τις Αρχές να εμπλέκουν στην υπόθεση Έλληνες επαγγελματίες δολοφόνους.

Στο επίμαχο απόσπασμα της δικογραφίας που προκάλεσε το ενδιαφέρον της Αντιτρομοκρατικής αναφέρεται ο παρακάτω διάλογος:

Μέλος κυκλώματος: όλη τη ζημιά την έχει κάνει ο Αλβανός, αυτός ο Αιμίλιος, τον πιάσανε πιστεύω (ακατάληπτο). Χρεώνουν ότι σκοτώσανε και το Γκιόλια το δημοσιογράφο.

Αρχηγικό μέλος κυκλώματος: Το Γκιόλια;

Μέλος κυκλώματος: Ναι. Οτι είναι εκτελεστές της Σέχτας Επαναστατών ρε.

Αρχηγικό μέλος κυκλώματος: και αυτός ο Αλβανος μαζί;

Μέλος κυκλώματος: Ο Αλβανός και κανά δυο άλλοι μέσα. Λοιπόν και ο Αλβανός μέσα... (ακατάληπτο)

Αρχηγικό μέλος κυκλώματος: Ναι, ναι κάτι κάνουν και δεν μας αφήνουν να μιλήσουμε. Για πες. Ναι; Μ' ακους;

Μέλος κυκλώματος: Να σου πω κάτι αυτός ο Αλβανός, ο Αιμίλιος που τον προφυλακίσανε, που υποτίθεται ότι, όχι υποτίθεται, ότι είναι αλήθεια, ότι μεσολάβησε να γίνει το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα στην Κύπρο... Αυτός έδωσε εμένα ότι εγώ είμαι αυτός με τον άλλονε... τον Μήτσο... Τον άλλο που έριξε και σκότωσε...

Αρχηγικό μέλος κυκλώματος: Ε... για... Ε για αυτός τι τους... Ε δηλαδή, ξέρεις τί κάνουν ρε συ (ακατάληπτο) η πατσαβούρα, τη πατσαβούρα. Αυτήνα. Την έχουνε καλέσει εκατό φορές. Επάνω εκεί, είχε κάνει μια κλωνοποίηση με κάτι τσιπάκια και καλά να πούμε εμένανε... κατάλαβες; Και την καλάνε εκατό φορές. Τώρα αυτή εκεί πέρα,, τί;