ΔΙΕΘΝΕΣ
22/01/2015 13:04 EET

Πυροβολισμοί σε στριπτιτζάδικο της Μόσχας για τα μάτια μιας κυρίας

“Καλοκαιρινό” έκαναν τα μέλη δυο αντίπαλων συμμοριών ένα στριπτιτζάδικο στη Μόσχα για τα μάτια μιας γυναίκας. Οι δύο συμμορίες πήγαν να χαλαρώσουν στο μαγαζί, αλλά ένας άντρας από την μία συμμορία είχε μαζί του και μια γυναίκα η οποία με τα καπρίτσια της οδήγησε 15 άτομα στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η γυναίκα σηκώθηκε και πήγε να χορέψει στην πίστα μαζί με τις στρίπερ, τότε, ένας γκάνγκστερ από την άλλη συμμορία κινήθηκε με διάθεση για φλερτ προς το μέρος της.

Μετά από αυτό ανάψαν τα αίματα στο μαγαζί. Ο φίλος της κοπέλας έβγαλε όπλο και τραυμάτισε τον «αντίζηλο» του στο στομάχι με αποτέλεσμα να μέλη των δυο συμμοριών να τα κάνουν “γυαλιά καρφιά”.

Στο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης βλέπουμε τα μέλη των δύο συμμοριών να αντάλλαζαν μεταξύ τους πυροβολισμούς, πέταγαν καρέκλες ο ένας στο κεφάλι του άλλου, ενώ από τις σκηνές «απείρου κάλλους» δεν έλειψαν οι γροθιές και οι κλωτσιές.

Ο ιδιοκτήτης κάλεσε την αστυνομία και ασθενοφόρο. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας πρόσθεσε: «Υπήρξαν αρκετά σοβαρές ζημιές κατά τη διάρκεια του συμβάντος, αλλά ο ιδιοκτήτης δεν πρόκειται να υποβάλει μήνυση”.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk