ΚΟΙΝΩΝΙΑ
29/01/2015 03:26 EET | Updated 29/01/2015 03:54 EET

«Κρέμασαν» εννιάχρονο συμμαθητή τους από μπασκέτα

Εννιάχρονο συμμαθητή τους άφησαν κρεμασμένο από μπασκέτα παιδιά σε σχολείο στο χωριό Πλαγιά του Πλωμαρίου.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του LesvosNews, σύμφωνα με την εκδοχή των δασκάλων το εννιάχρονο μαθητή τον «ανέβασαν»  στη μπασκέτα δύο μαθητές κατόπιν εντολής του δασκάλου γυμναστικής, με σκοπό να ξεμπλέξει τη μπάλα η οποία είχε μπλεχτεί στο δίχτυ του στεφανιού.

Οι δύο μαθητές όμως στη συνέχεια άφησαν κρεμασμένο τον μαθητή επάνω στη μπασκέτα και μάλιστα όταν τους παρακάλεσε να τον κατεβάσουν αυτοί πριν προλάβουν οι δάσκαλοι που ήταν παρόντες στο περιστατικό να αντιδράσουν τράβηξαν τον 9χρονο από τα πόδια με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο τσιμεντένιο παρκέ της αυλής – γηπέδου και να υποστεί τραυματισμούς στα χέρια.

Η μητέρα του παιδιού υποστηρίζει ότι υπάρχουν σοβαρές ευθύνες των υπευθύνων του σχολείου αφού ο χώρος είναι πάντοτε υπό την εποπτεία του διευθυντή και των δασκάλων. Αναμένονται οι ιατρικές εξετάσεις ώστε να γίνει αντιληπτή η σοβαρότητα της κατάστασης του 9χρονου και στη συνέχεια θα κατατεθεί στην Εισαγγελία Μυτιλήνης μηνυτήρια αναφορά και αγωγή αποζημίωσης.

Όπως υποστήριξε η μητέρα του παιδιού παλιότερα κάποιοι μαθητές στο ίδιο σχολείο είχαν πιάσει τον 9χρονο και του «έβγαλαν τα ρούχα».

Sponsored Post