ΚΟΙΝΩΝΙΑ
02/02/2015 11:16 EET | Updated 02/02/2015 11:16 EET

Άγριος βασανισμός οικιακής βοηθού στην Εύβοια

istiaianews

Απίστευτης αγριότητας περιστατικό συγκλονίζει την τοπική κοινωνία του Δήμου Ιστιαίας στην Εύβοια, όπου μία 50χρονη οικιακή βοηθός φέρεται να έπεσε θύμα άγριου βασανισμού από παρέα ανδρών.

Η 50χρονη από τη Βουλγαρία εργαζόταν για χρόνια στην Ιστιαία ως οικιακή βοηθός και τον τελευταίο καιρό πρόσεχε 80χρονη γυναίκα που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στις 29 Ιανουαρίου 2015 ο 56χρονος γιος της 80χρονης κατηγόρησε την οικιακή βοηθό ότι έκλεψε από το σπίτι 900 ευρώ. Το βράδυ της ίδιας μέρας, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το θύμα, υπήρξε έντονος καυγάς ανάμεσά τους που κατέληξε σε άγριο βασανισμό. Ο 56χρονος φέρεται να φώναξε δύο φίλους του προκειμένου όλοι μαζί να ξυλοκοπήσουν μέσα στο σπίτι της 80χρονης την οικιακή βοηθό.

Συγκεκριμένα οι δράστες την οδήγησαν σε δωμάτιο όπου άρχισαν να τη χτυπούν με βία στο πρόσωπο. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το θύμα, την απείλησαν με αναμμένο τσιγάρο και δεμένο μαντήλι στο λαιμό. Δεν σταμάτησαν, ωστόσο, σε αυτά.

Οι τρεις άνδρες, σύμφωνα με τη μήνυση, την έδεσαν χειροπόδαρα και την οδήγησαν με αυτοκίνητο στην παραλιακή περιοχή Τσοκαΐτη όπου την έριξαν σε στέρνα με νερό. Για να γλιτώσει από τα βασανηστήρια η 50χρονη παραδέχτηκε πως αφαίρεσε τα χρήματα και ότι θα τα επιστρέψει. Το αποτέλεσμα ήταν οι δράστες να την αφήσουν και λίγο αργότερα η γυναίκα να πάει μόνη της στο Κέντρο Υγείας του Δήμου.

Το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας κάλεσε την Αστυνομία για να επιληφθεί του περιστατικού. Ακολούθησε κατάθεση και μήνυση, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε η Εισαγγελία Χαλκίδας.

Ο 56χρονος συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, ενώ οι δύο συνεργοί του αναζητούνται.

Sponsored Post