Zahia:Το call girl των Μπενζεμά και Ριμπερί αποκαλύπτεται

Zahia:Το call girl των Μπενζεμά και Ριμπερί αποκαλύπτεται
Instagram Zahia Dehar

Μια φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ δημοσίευσε στο Instagram το βράδυ της Τρίτης η Zahia με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά το διαδίκτυο.

Η Zahia Dehar έγινε γνωστή σε όλον τον πλανήτη το 2010 όταν το όνομά της κοσμούσε τα εξώφυλλα των γαλλικών εφημερίδων ως η ανήλικη ιερόδουλη που κοιμήθηκε με Γάλλους ποδοσφαιριστές( Φρανκ Ριμπερί, Καρίμ Μπενζεμά, Σίντεϊ Γκοβού).

Σήμερα η Zahia μετά από την σύντομη περιπέτειά της με τις αρχές, έγινε μοντέλο που διαφημίζει εσώρουχα γνωστού παρισινού οίκου και μάλιστα συμμετέχει και σε επιδείξεις μόδας και φυσικά φωτογραφίζεται για μεγάλα περιοδικά όπως το V magazine.

Φωτογραφίες της Zahia από το Σαββατοκύριακό της στο Μιλάνο

Με αυτές τις φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ θέλει να δείξει ότι το σώμα της είναι φυσικό... και χωρίς την επέμβαση πλαστικού χειρουργού.

Το 2013 η Zahia έσπασε τη σιωπή της αποδεικνύοντας ότι δεν έχει κάνει κάποια χειρουργική επέμβαση ανεβάζοντας στον λογαριασμό της στο Twitter ακτινογραφίες που αποδεικνύουν ότι το στήθος της είναι φυσικό αλλά και ένα πιστοποιητικό που επιβεβαίωνε ότι δεν έχει κάνει πλαστική.

Δημοφιλή