Βαρουφάκης διαψεύδει Τζήμερο (και άλλους): Δεν έχω λογαριασμό στο facebook

Βαρουφάκης διαψεύδει Τζήμερο (και άλλους): Δεν έχω λογαριασμό στο facebook
facebook

Ο Γιάνης Βαρουφάκης αναμφισβήτητα είναι ο άνθρωπος των ημερών. Ότι κάνει και ότι πει γίνεται είδηση. Είτε αρνητική, είτε θετική, ανάλογα από ποια πλευρά το βλέπει κανείς.

Όταν λοιπόν λογαριασμός στο facebook που φέρει το όνομά του αναδημοσιεύει ρεπορτάζ για τους Anonymous με φωτογραφίες της Μέρκελ με νεοναζί και το σχόλιο «ενδιαφέρον αυτό που δημοσιεύτηκε από τους Anonymous», γίνεται θέμα στα social media. Μάλιστα ο Θάνος Τζήμερος, πρόεδρος του Δημιουργία Ξανά, αναδημοσιεύει φωτογραφία του post, αποκαλώντας των υπουργό Οικονομικών... ηλίθιο (τρις..).

Ο υπουργός Οικονομικών δεν το άφησε έτσι. Με ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι δεν διαθέτει λογαριασμό στο facebook, προς αποφυγή παρεξηγήσεων: «Διευκρινίζω, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι δεν διαθέτω λογαριασμό στο facebook. Τυχόν λογαριασμός που εμφανίζεται σαν δικός μου δεν ανήκει σε εμένα, ούτε διαχειριστής του είναι κάποιος από τους συνεργάτες μου» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα και μετά τη σχετική διάψευση του Υπουργού Οικονομικών ο κος Τζήμερος επανήλθε με δήλωση στο facebook. Μιλώντας σε προσωπικό ύφος απευθύνθηκε στον κο Βαρουφάκη επιθετικά χαρακτηρίζοντας τον «Ανίκανο ή ψεύτη»

Δημοφιλή