ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10/02/2015 17:47 EET | Updated 11/02/2015 04:44 EET

Μύλος στη Βουλή για την ΕΡΤ: Καμμένος εναντίον Θεοδωράκη και Κωνσταντοπούλου εναντίον Ψαριανού

Ένταση επικράτησε στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων όταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επιτέθηκε κατά του προέδρου του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη για την ΕΡΤ.

Ειδικότερα ο κ. Καμμένος σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κ. Θεοδωράκης κατά την ομιλία του είπε: «Άκουσα να κατηγορούμαστε από ένα καινούργιο κόμμα που αποχώρησε τώρα που μιλάω, να μας κατηγορεί με κατηγορίες που είναι ανυπόστατες...Μίλησε για την ΕΡΤ. Ποιοι τα έπαιρναν στην ΕΡΤ; Από τις συμπαραγωγές στην ΕΡΤ; Οι άνθρωποι της διαπλοκής σαν και αυτόν ήταν...».

Άμεση ήταν η απάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη. Η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου μάλιστα απορώντας είπε «Πότε μπήκατε ξανά στην αίθουσα; Δεν πρόλαβα καν να σας δω» με τον βουλευτή του Ποταμιού, Γρηγόρη Ψαριανό να απαντά «έχουν και οι τοίχοι αυτιά» και την κ. Κωνσταντοπούλου να απαντά: «Άρα, αυτοπροσδιορίζεστε σαν τοίχος». Τότε τον λόγο πήρε ο κ. Θεοδωράκης ο οποίος τη ρώτησε έαν τελείωσε με τα ευφηολογήματα και επεσήμανε: «Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι και δεν ζούμε όλοι από τα λεφτά των πατεράδων μας. Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτή τη ζωή. Είμαστε υπερήφανοι που αυτό που κάναμε το έχουμε κάνει με τα δικά μας χέρια. Στο πολιτικό σύστημα θα πρέπει να αντιληφθούν κάποιοι ότι υπάρχει διάθεση από κάποιους ανθρώπους να μπουν και να προσφέρουν. Αυτό είναι δύσκολο να το κατανοήσουν άνθρωποι που έχουν υπάρξει απλώς υπηρέτες κάποιων μέσα στο πολιτικό σύστημα» απάντησε ο πρόεδρος του Ποταμιού.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε πάλι ο Πάνος Καμμένος που σχολίασε: «Και εγώ δούλεψα και ο πατέρας μου δούλεψε και πλήρωνε τους φόρους του αλλά 20.000 την εκπομπή δεν έπαιρνε κ. Θεοδωράκη. Οι υπάλληλοι της ΕΡΤ δεν έπαιρναν 20.000 ευρώ».