18 φορές είχε συλληφθεί ο ληστής των Πετραλώνων αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος

18 φορές είχε συλληφθεί ο ληστής των Πετραλώνων αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Πρόκειται για τον έναν από τους τρεις κακοποιούς που εισέβαλλαν σε σούπερ μάρκετ στην οδό Τρώων στα Πετράλωνα, όπου μετά από καταδίωξη με πυροβολισμούς συνελήφθη ο ένας από τους τρεις δράστες. Ο δεύτερος -ο 27χρονος- συνελήφθη στο νοσοκομείο όταν οι γιατροί διαπίστωσαν από ακτινογραφία ότι φέρει σφαίρα στον γλουτό. Νωρίτερα είχε στήσει εικονικό τροχαίο προσποιούμενος ότι τραυματίστηκε από πτώση της μοτοσικλέτας του.

Ο συγκεκριμένος ληστής, όπως προκύπτει από αστυνομικές πηγές, έχει συλληφθεί στο παρελθόν 18 φορές αλλά παρόλαυτά κυκλοφορούσε ελεύθερος. Η τελευταία σύλληψή του έγινε μόλις πριν από έξι ημέρες στην Καλλιθέα για κλοπή. Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, όπως όλες τις προηγούμενες φορές, μόνο που χθες δεν δίστασε να στρέψει το όπλο του εναντίον αστυνομικών για να ξεφύγει. Η προτελευταία σύλληψή του έγινε 21 ημέρες πριν και πάλι για κλοπές.

Χθες το μεσημέρι, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής κ. Κωνσταντίνος Μιχαιρίνας και ο Διοικητής της Άμεσης Δράσης κ. Β. Τσίγκος, συναντήθηκαν με τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση σύλληψης των δραστών προκειμένου να τους δώσουν συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό με τον οποίο λειτούργησαν.

Δημοφιλή