ΕΙΔΗΣΕΙΣ
17/02/2015 16:12 EET | Updated 17/02/2015 16:27 EET

Παυλόπουλος: Τιμητική πρόταση ευθύνης, την οποία δεν περίμενα

eurokinissi

Για τιμητική πρόταση ευθύνης, την οποία δεν περίμενε, έκανε λόγο ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Όπως είπε ο κ. Παυλόπουλος, στη ζωή του έχει αποδείξει ότι δεν αναζητούσε κάτι περισσότερο από το να γυρίσει στο πανεπιστήμιο και τη δικηγορία, ωστόσο προέκυψε η εν λόγω πρόταση, την οποία δεν περίμενε. «Αν είναι να'ρθει θε να 'ρθει. Ήρθε» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο κ. Παυλόπουλος δήλωσε ότι «μέσα από τον αγώνα της Ελλάδας η Ευρώπη μπορεί να ξαναβρεί τις αρχές και τις αξίες της, που έχει χάσει».

Νωρίτερα, κατά τη συνάντησή του με τον κ. Τσίπρα, ο κ. Παυλόπουλος είχε κάνει λόγο για ανάγκη να δοθεί κοινός αγώνας για να βγει η Ελλάδα από το τέλμα και ότι ο λαός πρέπει να γνωρίσει την περηφάνεια και την ελπίδα.

Την Τετάρτη (12:00), ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα γίνει δεκτός από τον απερχόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί εν όψει και της διαδικασίας εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας από την ολομέλεια της Βουλής το απόγευμα της ίδιας μέρας (19:30).

Στη συνέχεια, ο κ. Τσίπρας θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη (13:00) και τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο (14:00), προκειμένου να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις των διαπραγματεύσεων με τους Ευρωπαίους εταίρους.-