Γαστρονομικά εδέσματα συνδυάζονται με εκλεκτά κρασιά σε μία σειρά από εκδηλώσεις στο CHEFI The Restaurant

Γαστρονομικά εδέσματα συνδυάζονται με εκλεκτά κρασιά σε μία σειρά από εκδηλώσεις στο CHEFI The Restaurant
CHEFI

Σε μια μονοκατοικία στο Χαλάνδρι, στο CHEFI The Restaurant, μπορείτε να απολαύσετε μια υπέροχη γαστρονομική εμπειρία από τα χέρια του chef Αλέξανδρου Κοσσυβάκη.

Το CHEFI The Restaurant δεν σταματά ποτέ να βελτιώνει τις μοναδικές εμπειρίες που σας χαρίζει. Με μεγάλη μας χαρά, σας ανακοινώνουμε ότι τη νέα λίστα κρασιών μας, την υπογράφουν οι Wine Commanders, Γιάννης Καρακάσης, AIWS και.Γρηγόρης Μιχαήλος, AIWS.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, το CHEFI The Restaurant εγκαινιάζει μία σειρά από εκδηλώσεις, σχεδιασμένες να αναδείξουν την απόλαυση που δημιουργεί ο μαγικός συνδυασμός εκλεκτών εδεσμάτων και κρασιών.

Στις 25 Φεβρουαρίου το μενού έχει κόκκινο κρέας και μένει να ανακαλύψετε εάν αυτό συνοδεύεται με κόκκινο κρασί... ή μήπως όχι απαραίτητα;

Μια εμπειρία πέρα από τα συνηθισμένα, που σαν στόχο έχει να απογειώσει τη γεύση σας αλλά και να ‘σπάσει’ τα κλισέ. Ο Chef Αλέξανδρος Κοσσυβάκης, ενώνει τις δυνάμεις του με τους Wine Commanders και μαζί πειραματίζονται, δημιουργούν, συνδυάζουν πιάτα απ’ όλο τον κόσμο και προτείνουν τις πλέον ανατρεπτικές αλλά και κλασσικές προτάσεις.

Άλλωστε, η κοσμοπολίτικη και παιχνιδιάρικη διάθεση του CHEFI The Restaurant γίνεται φανερή στο μοναδικά φροντισμένο μενού με τις γεύσεις της Ελληνικής και Μεσογειακής κουζίνα να… φλερτάρουν – διακριτικά – με τις Διεθνείς!