ΕΙΔΗΣΕΙΣ
27/02/2015 04:28 EET | Updated 27/02/2015 04:30 EET

Γκλέτσος κατά Βαρουφάκη: Μοιάζει μαθητής Δημοτικού που δεν ξέρει να αθροίσει το απλό έσοδα - έξοδα

Eurokinissi

«Καλέστε μας για να σας ενημερώσουμε», λέει η Τελεία του Απόστολου Γκλέτσου σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση για την διαπραγμάτευση και διατείνεται ότι έχει τη λύση για τη χώρα.

Κατηγορεί «τα μεγάλα οικονομικά μυαλά της κυβέρνησης» τα οποία αρνούνται τα επτά δισ. ευρώ της ΕΕ, οι οποίοι «φαντάζουν σήμερα μαθητές Δημοτικού σχολείου που δεν ξέρουν να αθροίσουν και να συμπεράνουν το απλό έσοδα – έξοδα».

Όπως αναφέρει η «Τελεία» «κυβέρνηση και αντιπολίτευση συνεχίζουν να κάνουν λάθος κουβέντα με τους Ευρωπαίους εταίρους και φαίνονται και οι δύο ανέτοιμοι, έξι και πλέον τώρα χρόνια, να υποβάλουν εναλλακτική βιώσιμη λύση για τη χώρα».

Αναλυτικά αναφέρεται στην ανακοίνωση

Δυστυχώς για τη χώρα ότι λέγαμε προεκλογικά και μετεκλογικά βγαίνει σήμερα απολύτως επαληθευμένο. Τα μεγάλα οικονομικά μυαλά της κυβέρνησης αρνούμενα τα επτά δις της Ευρωπαϊκής Ένωσης φαντάζουν σήμερα μαθητές Δημοτικού σχολείου που δεν ξέρουν να αθροίσουν και να συμπεράνουν το απλό έσοδα - έξοδα. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση συνεχίζουν να κάνουν λάθος κουβέντα με τους Ευρωπαίους εταίρους και φαίνονται και οι δύο ανέτοιμοι, έξι και πλέον τώρα χρόνια, να υποβάλουν εναλλακτική βιώσιμη λύση για τη χώρα. Φωνάζουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας, καλέστε μας να σας ενημερώσουμε, δεν ζητάμε τίποτα για εμάς μόνο για τη χώρα.

Sponsored Post