ΕΙΔΗΣΕΙΣ
27/02/2015 05:22 EET | Updated 27/02/2015 11:22 EET

Μπακογιάννη για θέμα ηγεσίας: Ό,τι έχω να πω θα το πω στην κοινοβουλευτική ομάδα

Vladimir Rys via Getty Images
ATHENS, GREECE - NOVEMBER 16: Leader of the conservative party Dimokratiki Symmachia (Democratic Alliance) Dora Bakogianni looks on during a confidence vote on November 16, 2011 in Athens, Greece. Prime Minister Lucas Papademos and his government won a confidence vote in parliament today. The vote means that budgetary measures can now be pushed through, measures which are essential if Greece is to receive a bailout from Euro partners. (Photo by Vladimir Rys/Getty Images)

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας άφησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η Ντόρα Μπακογιάννη, χωρίς να αποσαφηνίσει αν θα θέσει θέμα ηγεσίας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

«Ό,τι έχω να πω, θα το πω στην ΚΟ», σημείωσε η κ. Μπακογιάννη. Επισήμανε πως η Ελλάδα χρειάζεται μια «υγιή και ισχυρή» κεντροδεξιά, θέση που δεν έχει αυτή τη στιγμή η ΝΔ.

Η κ. Μπακογιάννη τόνισε πως αυτή τη στιγμή δεν έχει «κανέναν προσωπικό στόχο», επιδιώκοντας μονάχα να «ξανασυνέλθει η παράταξη» και να βρει τον σωστό πολιτικό προσανατολισμό.

Υπογράμμισε ωστόσο πως η παράταξη έχει πρόβλημα ιδεολογίας, στρατηγικής, πολιτικής και λειτουργίας, που θα πρέπει να λυθεί με «καθαρή εσωκομματική κουβέντα» και χωρίς να υπάρχουν «προσωπικές στρατηγικές».

Στρέφοντας το βλέμμα της στην κυβέρνηση, η κ. Μπακογιάννη σημείωσε πως δεν είναι δυνατόν να μην κατατεθεί η συμφωνία του Eurogroup για κύρωση στη Βουλή, προσθέτοντας πως έχει πλέον έρθει η «ώρα της πραγματικότητας».

Προσέθεσε πως και ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν, θα υποχρεωθεί να αντιμετωπίσει την ώρα της αλήθειας και να σταματήσει την αντι-μνημονιακή πολιτική.

Sponsored Post