Η τελευταία επιθυμία του Λορέντσο: Ανέβαλε την ευθανασία του για να δει έναν τελευταίο αγώνα

Η τελευταία επιθυμία του Λορέντσο: Ανέβαλε την ευθανασία του για να δει έναν τελευταίο αγώνα

Η συγκινητική ιστορία του Λορέντσο Σονμπάερτ. Πάλευε με τον καρκίνο τα τελευταία 20 χρόνια. Είχε κάνει 37 επεμβάσεις, μέχρι τη στιγμή που οι γιατροί κατέληξαν ότι δεν υπάρχει άλλη ελπίδα. Ο Λορέντσο θα πέθαινε. Και ο ίδιος αποφάσισε να κάνει ευθανασία. Στο Βέλγιο επιτρέπεται με νόμο.

Όμως είχε μια τελευταία επιθυμία: να παρακολουθήσει για μια τελευταία φορά την αγαπημένη του ομάδα. Ανέβαλε λοιπόν την ευθανασία του για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα, Κλαμπ Μπριζ.

Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν ο 41χρονος Λορέντσο μπήκε στο γήπεδο μαζί με την 7χρονη κόρη του. Οι φίλαθλοι σηκώθηκαν από τις θέσεις τους χειροκροτώντας τον, «φωνάζοντας» 20.000 αντίο. Σε πανό έγραφε: «Δεν θα περπατάς ποτέ μόνος σου, Lorre» (You'll never walk alone, Lorre).

Εκτός από αυτή τη συγκίνηση, ο Λορέντσο έζησε και τη νίκη της ομάδας του με 3-0 επί της Μουσκρόν.

Ο ίδιος είπε με δάκρυα στα μάτια: «Η τελευταία μου επιθυμία έγινε πραγματικότητα. Τώρα μπορώ να πεθάνω ήσυχος. Θα πανηγυρίζω από τον παράδεισο».

Χθες, βράδυ Δευτέρας, η οικογένεια του Λορέντσο ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι ο Λορέντσο έφυγε από την ζωή. Του χορηγήθηκε η θανάσιμη ένεση.

«Όπως έλεγε ο ίδιος, πρέπει να κοιτάμε ψηλά... εκεί θα δούμε ένα αστέρι να λάμπει, τον Lorre...» ανέφεραν στην ανάρτηση.

Πηγή: Μirror