ΚΟΙΝΩΝΙΑ
04/03/2015 04:32 EET | Updated 04/03/2015 04:32 EET

Παιδεραστής: «Μη με φοβάσαι. Θα σε κάνω να ξεχάσεις τα πάντα»

Sooc

«Μη με φοβάσαι. Θα σε κάνω να ξεχάσεις τα πάντα». Αυτή ήταν μία από τις πολλές φράσεις που συνήθιζε να λέει στα θύματά του ο παιδεραστής που συνελήφθη στο Περιστέρι λίγο πριν βιάσει 13χρονο παιδί μέσα σε βάν-«δωμάτιο».

Όπως αποκαλύπτουν αστυνομικοί, ο δράστης συνήθιζε να αποκαλεί τα παιδάκια «μπουμπουκάκια», ενώ συνολικά φέρεται να είχε μιλήσει διαδικτυακά με περισσότερα από 300 ανήλικα. Η Αστυνομία γνωρίζει ότι την ημέρα της σύλληψής του είχε ραντεβού με τέσσερα παιδάκια, τα οποία θα πήγαινε να συναντήσει με το βαν.

Αυτό που προσπαθούν να βρουν οι αστυνομικοί είναι πόσα από τα παιδάκια με τα οποία ήρθε σε επαφή διαδικτυακά μπορεί να έχουν πέσει θύματα βιασμού.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δίνει έμφαση στο γεγονός ότι την 1η Μαρτίου 2015 όταν οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν τη στιγμή που επιβίβαζε στο κλειστό φορτηγάκι του, το 13χρονο αγόρι είχε πει στους γονείς του ότι θα πάει στη γιαγιά του. Μετά τη σύλληψή του υποστήριξε ότι άδικα κατηγορείται διότι είχε ακόμη τέσσερις συναντήσεις με ανήλικους με σκοπό να τους δώσει «γλυκά» που οι γονείς δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να τους δώσουν.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ο 40χρονος επιχειρηματίας βρισκόταν στο μικροσκόπιο των Αρχών από παλιότερα αλλά δεν βρισκόταν στη φυλακή. Και αυτό γιατί παρά τη δικογραφία που είχε σχηματιστεί στο παρελθόν σε βάρος του για άλλη υπόθεση παιδοφιλίας η Δικαιοσύνη τον άφησε ελεύθερο.