ΚΟΙΝΩΝΙΑ
04/03/2015 12:37 EET | Updated 04/03/2015 12:37 EET

Κικίλιας για μεταναστευτικό: Ευτυχώς η κυβέρνηση ενημερώνεται από την τηλεόραση

Menelaos Myrillas / SOOC

Ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, δεν άφησε ασχολίαστο τον σάλο που προκλήθηκε με τα κέντρα κράτησης και το μεταναστευτικό. Με ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Κικίλιας τονίζει χαρακτηριστικά: «Ο κ. Βαρουφάκης μαθαίνει από το Χατζηνικολάου για τη ΔΕΗ. O κ. Πανούσης από το ΣΚΑΙ για τους αλλοδαπούς. Ευτυχώς που το Υπουργικό Συμβούλιο βλέπει τηλεόραση, γιατί η χώρα είναι αφημένη κυριολεκτικά στην τύχη της». Στη συνέχεια διερωτάται γιατί ο νέος υπουργός Γιάννης Πανούσης διαμαρτύρεται, αφού η διαταγή για την οποία δηλώνει άγνοια συνάδει με τις προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης.

Αναλυτικά, έγραψε στο Facebook

Ο κ. Βαρουφάκης μαθαίνει από το Χατζηνικολάου για τη ΔΕΗ. O κ. Πανούσης από το ΣΚΑΙ για τους αλλοδαπούς. Ευτυχώς που το Υπουργικό Συμβούλιο βλέπει τηλεόραση, γιατί η χώρα είναι αφημένη κυριολεκτικά στην τύχη της.

Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί διαμαρτύρεται ο κ. Πανούσης αφού η διαταγή για την οποία δηλώνει άγνοια, και η οποία είχε ασφαλώς κοινοποιηθεί στο Γραφείο του, συνάδει απόλυτα με όσα προεκλογικά είχε εξαγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ και μετεκλογικά έχει ήδη εφαρμόσει.

Άλλωστε η Αν. Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κα Τασία Χριστοδουλοπούλου έχει ήδη δηλώσει πως «κλείνουν όλα τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και δεν μετατρέπονται σε κέντρα υποδοχής και φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων».