ΕΙΔΗΣΕΙΣ
07/03/2015 09:56 EET | Updated 07/03/2015 09:56 EET

Σκληρή κριτική Καραγκούνη σε Κοτζιά- Βαρουφάκη

eurokinissi

Σκληρή κριτική στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά για τις δηλώσεις του για το ενδεχόμενο να έρθουν στην Ευρώπη χιλιάδες τζιχαντιστές αν η ελληνική οικονομία καταρρεύσει, ασκεί με δήλωσή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης. Σύμφωνα με τον κ. Καραγκούνη «με αυτό που λέει ο κ. Κοτζιάς προσπαθεί να δείξει τη γεωπολιτική διάσταση και το ρόλο που μπορεί να έχει η Ελλάδα για την ασφάλεια της Ευρώπης και τα κάνει μαντάρα» καθώς, όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του «αυτό που διακηρύσσει διεθνώς είναι και παρεξηγήσιμο και μπορεί να στέλνει και το ακριβώς αντίθετο μήνυμα».

«Αν η Ελλάδα έχει ρόλο να αποκρούσει τους Τζιχαντιστές πριν κατακλύσουν την Ευρώπη, μήπως θα έπρεπε να πει στην κυβέρνησή του να μην ανοίγει τα σύνορα και να μην απελευθερώνει τους κρατούμενους προς απέλαση λαθρομετανάστες; Δεν καταλαβαίνουν, επιτέλους, αυτή την αντίφαση;» διερωτάται ο κ. Καραγκούνης.

Για αστειότητες και γελοιότητες που δημιουργούν πρόβλημα στην εικόνα της χώρας στο εξωτερικό κατηγορεί την κυβέρνηση η ΝΔ σχολιάζοντας τα μέτρα του υπουργείου Οικονομικών για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής. Σε δήλωσή του ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Κώστας Καραγκούνης σχολιάζει χαρακτηριστικά πως «αν περιμένουν να πιάσουν έτσι τη φοροδιαφυγή, εκτός από επικίνδυνοι, αφού δεν αντιλαμβάνονται ούτε τη νομική διάσταση του μέτρου, ούτε την αποτελεσματικότητά του, είναι και αστείοι και γελοιοποιούν τη χώρα».

Sponsored Post