Μουσείο με θέμα τις "πενήντα αποχρώσεις το γκρι" τους ξύπνησε τα πάθη και έκαναν σεξ επιτόπου

Μουσείο με θέμα τις "πενήντα αποχρώσεις το γκρι" τους ξύπνησε τα πάθη και έκαναν σεξ επιτόπου

Μπορεί οι “Πενήντα αποχρώσεις του γκρί” να παίρνουν άσχημες κριτικές ωστόσο εξάπτει τα ζευγάρια.

Τρανό παράδειγμα το ζευγάρι που επισκέφτηκε ένα μουσείο στο Λας Βέγκας με εκθέματα εμπνευσμένα από την ταινία "οι πενήντα αποχρώσεις του γκρι", όμως άναψαν και έτσι "υποχρεώθηκαν" να βρουν ένα ήσυχο δωμάτιο για να περάσουν από την θεωρία στην πράξη.

Με τον ερωτισμό να τους περιβάλλει, λοιπόν, οι δύο εραστές τρύπωσαν σε ένα δωμάτιο κι άρχισαν να εκτονώνουν την ερωτική επιθυμία, πριν γίνουν τσακωτοί και το σκάσουν άρον άρον και ημίγυμνοι από την έξοδο κινδύνου.

Μουσείο Ερωτικής Κληρονομιάς

Το Μουσείο Ερωτικής Κληρονομιάς αποτελεί το αποτέλεσμα των προσπαθειών ενός κληρικού και ενός παραγωγού ερωτικών ταινιών για τη δημιουργία ενός χώρου που θα προήγαγε την ανθρώπινη σεξουαλικότητα. Σε ένα χώρο 2.200 τετραγωνικών μέτρων, ο επισκέπτης μπορεί να δει εκθέματα ερωτικών φιλμ από το 1900, φωτογραφικό υλικό από όλο τον κόσμο καθώς και συλλογή ερωτικών βοηθημάτων και ιστορικών κατασκευών σχετικών με την εξερεύνηση της σεξουαλικότητας από τις αρχές του αιώνα έως σήμερα. Σκοπός του μουσείου είναι η γεφύρωση του κενού ανάμεσα στο τι θεωρείται εμπορικό, ή συχνά πορνογραφικό υλικό, με την καλαισθησία και την τέχνη που μπορεί να προκύψει μέσα από τη φωτογραφία, τη ζωγραφική ή μία ταινία. Στο χώρο διοργανώνονται σεμινάρια και ημερίδες, καθώς και εκδηλώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του.

ΠΗΓΗ: mirror.co.uk

Δημοφιλή