Άγνωστοι «τρύπωσαν» στα γραφεία της Playmobil και άρπαξαν 3 χρηματοκιβώτια

Άγνωστοι «τρύπωσαν» στα γραφεία της Playmobil και άρπαξαν 3 χρηματοκιβώτια
eurokinissi

Επιθεση στα γραφεια της Playmobil σήμανε συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ. Οι διαρρήκτες στόχευσαν τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας που εδρεύει στην οδό Μάτσα στην Κηφισιά. Επεδίωξαν και κατάφεραν να αποσπάσουν τα έσοδα από πωλήσεις των διάσημων παιδικών παιχνιδιών και του παιδότοπου που λειτουργεί στον ίδιο χώρο. Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή το πρωί της Κυριακής.

Οι δράστες κατά τη διάρκεια της νύχτας είχαν μπει στο τριώροφο κτίριο, απ’ όπου άρπαξαν ένα καταγραφικό μηχάνημα και τρία χρηματοκιβώτια που περιείχαν μεγάλο χρηματικό ποσό και πλήθος επιταγών. Κατά τη διαφυγή τους εγκατέλειψαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών εξερεύνησαν τον χώρο προς αναζήτηση αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού, ενώ και τα αντικείμενα μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τον ίδιο σκοπό.

Η ανακοίνωση από τη Playmobil Hellas: Η εταιρεία λειτουργεί κανονικά - Όλες οι μικροζημιές έχουν αποκατασταθεί

Ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρεία Playmobil Hellas AE στην οποία εξηγεί ότι κατά το συμβάν στις εγκαταστάσεις δεν υπήρχαν προσωπικό ή επισκέπτες ενώ τονίζει ότι λειτουργεί κανονικά.

Ειδικότερα:

Τα ξημερώματα της Κυριακής 8 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε διάρρηξη στις εγκαταστάσεις της PLAYMOBIL HELLAS AE, στην Κάτω Κηφισιά. Κατά το συμβάν δεν υπήρχε στις εγκαταστάσεις προσωπικό ή επισκέπτες.

Όλες οι μικροζημιές που προκλήθηκαν έχουν αποκατασταθεί πλήρως και η εταιρεία λειτουργεί κανονικά.

Η διοίκηση της εταιρίας βρίσκεται σε επικοινωνία και σε συνεργασία με τις Αστυνομικές Αρχές.

Δημοφιλή