ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10/03/2015 09:21 EET | Updated 10/03/2015 09:22 EET

Πάγκαλος εναντίον Βαρουφάκη: Χονδροειδέστατη μ@λ@κία η πρόταση για τους «μυστικούς» εφοριακούς

Eurokinissi

«Χονδροειδέστατη και ουρανομήκη μ@λ@κία» αποκάλεσε ο Θόδωρος Πάγκαλος την πρόταση Βαρουφάκη για τους «μυστικούς» εφοριακούς στα νησιά.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαι σίγουρος, ότι μόλις δραστηριοποιηθούν οι τουρίστες και ιδίως οι τουρίστριες, με τις κάμερες και τα κινητά και τις selfies, τότε θα εισρεύσει το χρήμα! Σκεφτείτε αυτή τη χονδροειδέστατη και ουρανομήκη μ@λ@κία που την έλεγε ένας υπουργός Οικονομικών των προηγουμένων κυβερνήσεων. Τι θα είχε γίνει στη χώρα!.»

Τόνισε, μάλιστα, ότι το μόνο θέμα που απασχολεί τον Γιάνη Βαρουφάκη, «που δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του», είναι το να φοράει το πουκάμισο του έξω ή μέσα και να γράφει το Γιάννης με νι.

«Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά; Πώς καταντήσαμε έτσι μια σοβαρή χώρα, ευρωπαϊκή που κυβερνήθηκε από άτομα με τεράστια ελαττώματα, που κάνανε τεράστια λάθη από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Κώστα Σημίτη και θα έλεγα και από τον Γιώργο τον Παπανδρέου, που έκανε λάθη φοβερά, αλλά έκανε και πράξεις τολμηρές, και τελικά από τον Σαμαρά φτάσαμε στο σημείο να κυβερνώμεθα από ανθρώπους, οι οποίοι μάς απασχολούν με τα πουκάμισα τους, τις μπότες τους και τις μόδες τους και τα χούγια τους!»

Μιλώντας για την οικονομική του κατάσταση, δήλωσε ότι έχει και ο ίδιος αγωνία: «Έχω αγωνία για την οικονομική κατάσταση. Φόρους χρωστάω, βιάζομαι να πουλήσω. Αν μπορούσα να πουλήσω μερικά ακίνητα, γιατί εγώ δεν είμαι παιδί του λαού, είμαι στην μεσαία τάξη, εκεί ανήκω, αυτό τους διαφοροποιούσε από τους εργαζόμενους: ότι μπορούσαν να πουλήσουν κανένα ακίνητο και να μετριάσουν την κατάστασή τους.»

Τέλος, σχετικά με το γκράφιτι στο Πολυτεχνείο, μίλησε για αλητεία: «Τι είδους αλητεία είναι αυτή πού έχει ασκήσει κι έχει καταλάβει τη χώρα και μας βασανίζει όλους και καταστρέφει τη χώρα κάθε μέρα πού περνάει; Έχουμε καταστροφή! Χτες κατέστρεψαν το Πολυτεχνείο, με την ανοχή του υπουργού Πολιτισμού, ο οποίος μας είπε ότι είναι πολύ ενδιαφέρον θέμα και ήρθε το Βερολίνο στην Αθήνα και δεν ξέρω ποιος άλλος είπε βλακείες. Τι είναι αυτά τα πράγματα; Ο Υπουργός Παιδείας έχει πει ότι είμαστε κατά της αριστείας, να μην είσαστε άριστοι μαθητές, να μην διαβάζετε λέει στους μαθητές. Να πετάτε πέτρες, να πετάτε κοκτέιλ, μολότοφ, να κάνετε διαδηλώσεις. Αυτό είναι το καθήκον σας, τη διαλύουν την ελίτ. Δεν θέλουν ελίτ. Θέλουν να διαλυθεί η χώρα, θέλουν το χάος, κυβέρνηση και ο υπουργός Παιδείας είναι. Έρχεται ο υπουργός Παιδείας και λεει όχι αριστεία, όχι καταργήσεις Πανεπιστημίου, όχι καταργήσεις ΤΕΙ. Το καθεστώς να μείνει όπως είναι, όχι αξιολόγηση. Δεν μπορούν να καταλάβουν, είναι προϊόντα αυτού του συστήματος. Ο κ. Τσίπρας, ο πρωθυπουργός της χώρας, είναι του 15μελούς προϊόν, έκλεισε το σχολείο του, διέλυσε την εκπαίδευση. »

Sponsored Post