ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
11/03/2015 06:39 EET | Updated 11/03/2015 06:48 EET

Στρατούλης: Τι νομίζει ο Σόιμπλε; Ότι η Ελλάδα είναι μπανανία επειδή έτσι τον έμαθαν Σαμαράς και Βενιζέλος;

Sooc

«Τι νομίζει ο κ. Σόιμπλε; Ότι η Ελλάδα είναι μπανανία, προτεκτοράτο επειδή τον έμαθαν έτσι ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος;» διερωτήθηκε αν. υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, απαντώντας στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών σχετικά με τον Γιάνη Βαρουφάκη. «Έφτασε να υποδεικνύει αντικατάσταση του υπουργού Οικονομικών, είναι εμμονικός» πρόσθεσε για τον Γερμανό υπουργό ο κ. Στρατούλης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Τελείωσε η γερμανική Ευρώπη, η Γερμανία να υπαγορεύει και οι άλλες χώρες να εκτελούν... Τον Νοέμβριο που θα εκλεγεί το Podemos, θα είναι χειρότερα τα πράγματα γι' αυτούς» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Στρατούλης. Διευκρίνισε πως προτεραιότητα είναι «να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του ελληνικού λαού, δεν είναι προτεραιότητες ούτε οι εκλογές ούτε τα δημοψηφίσματα», υπογραμμίζοντας:

«Εκλεχτήκαμε για να ανασάνει ο ελληνικός λαός... Εμείς δεν είμαστε ούτε δημαγωγοί ούτε ψεύτες θα τηρήσουμε το πρόγραμμα μας σταδιακά, είπαμε ότι θα κάνουμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε, μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα άμεσα».

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Sponsored Post