ΕΙΔΗΣΕΙΣ
12/03/2015 18:55 EET | Updated 12/03/2015 18:55 EET

Ο Τζήμερος παρομοιάζει τον Τσίπρα με τον Χίτλερ στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων προκαλώντας πανικό σε εκπομπή

Έσπασε τα...κοντέρ ο Θάνος Τήμερος όταν κατά την εμφάνισή του σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου συνέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα με τον Αδόλφο Χίτλερ.

Ο πρόεδρος του κόμματος “Δημιουργία Ξανά” ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και για περισσότερα επί δύο λεπτά έκανε ανάλυση του θέματος των γερμανικών αποζημιώσεων ξεκινώντας μάλιστα από τα γεγονότα του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.

Φτάνοντας στο σήμερα και στις διεκδικήσεις της Ελλάδας όπως αυτές παρουσιάζονται από την ελληνική κυβέρνηση, ο κ.Τζήμερος σχολίασε: «Ο κ. Τσίπρας μιμείται την τακτική του Χίτλερ. Ο Χίτλερ δαιμονοποιούσε εχθρούς για να καλύψει εσωτερικές αντιδράσεις».

Αμέσως ο δημοσιογράφος αντέδρασε με ένα “ουάου” αλα Ντάισελμπλουμ ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ.Μπαλαούρας λέγοντας πως «Είναι ακατανόητο και προσβλητικό να τα λέτε αυτά».

Ο κ.Τζήμερος ωστόσο επέμεινε και τελικά ο δημοσιογράφος ζήτησε να “πέσουν διαφημίσεις” προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στην εκπομπή.