Όταν ο Robert Downey Jr έδωσε σε 7χρονο αγοράκι το βιονικό χέρι του "Iron Man"

Όταν ο Robert Downey Jr έδωσε σε 7χρονο αγοράκι το βιονικό χέρι του "Iron Man"

Τον 7χρονο Alex που γεννήθηκε με ατροφικό το ένα το χέρι επισκέφτηκε ο ηθοποιός Robert Downey Jr για να του φέρει ο ίδιος το βιονικό χέρι που έχει δημιουργήσει ένας φοιτητής Πανεπιστημίου.

Στο παραπάνω βίντεο, βλέπουμε τη στιγμή που ο διάσημος ηθοποιός μπαίνει στο δωμάτιο του 7χρονου για να του παραδώσει το χέρι που δημιούργησε ο Albert Manero, διδακτορικός φοιτητής στον τομέα της μηχανολογίας στο Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Φλόριντα.

Το βιονικό χέρι "τυπωμένο" σε ένα τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα τριασδιάστατης απεικόνισης, το οποίο κοστίζει μόλις 350 δολάρια, τη στιγμή που προσθετικά μέλη μπορεί να κοστίσουν και 40.000 δολάρια.

"Οι γονείς μου πάντοτε μου έλεγαν να χρησιμοποιήσω τις γνώσεις μου για να βοηθήσω τους άλλους και να ονειρεύομαι", είπε ο Manero.

"Ο Albert το έκανε να είναι τόσο οικονομικό. Ίσως θα πρέπει να του αναθέσω και εγώ ότι τεχνικό χρειάζομαι. Ίσως κόψει την τιμή από τις στολές μου, που αυτή τη στιγμή φτάνουν το ενάμισι δις δολάρια", αναφέρει ο Robert Downey Jr στον μικρό, υποδυόμενο τον Tony Stark, στο Iron Man.

Αυτό το κείμενο έχε μεταφραστεί από τον Στέφανο Νικήτα