ΚΟΙΝΩΝΙΑ
17/03/2015 17:49 EET | Updated 17/03/2015 18:19 EET

Επίθεση με πέτρες έξω από τα γραφεία του Πασοκ, στις φλόγες αυτοκίνητο στη Xαριλάου Tρικούπη

25 άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, όπως καταγγέλλεται και από τον Βουλευτή κ. Κουτσούκο εντός του Κοινοβουλίου, επιτέθηκαν με πέτρες έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αντιεξουσιαστές που έσπασαν και τα τζάμια στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, προκάλεσαν επεισόδια νωρίτερα και στα Εξάρχεια.

Όπως φαίνεται, ξεκίνησαν μετά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις φυλακές τύπου Γ (τις οποίες έχει πει πως θα καταργήσει ο Υπουργός Δικαιοσύνης), στο Μοναστηράκι και την πορεία στο κέντρο της Αθήνας. Ομάδες κινήθηκαν από την περιοχή της Ομόνοιας προς τα Εξάρχεια , όπου και πυρπόλησαν κάδους αποριμμάτων και ένα αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ναυαρίνου.

Υπενθυμίζεται ότι από νωρίς το πρωί της περασμένης Παρασκευής το κτίριο της Νομικής Σχολής τελεί υπό κατάληψη, από ομάδα αντιεξουσιαστών που ζητούν την απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού, την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ' (υψίστης ασφαλείας) και των αντιτρομοκρατικών νόμων, αλλά και την απελευθέρωση των συγγενών των κρατουμένων για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

Αυτήν την ώρα ομάδες νεαρών παραμένουν στην πλατεία Εξαρχείων ενώ στην περιοχή έχουν μεταφερθεί αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες όμως δεν έχουν επέμβει μέχρι στιγμής.

Photo gallery Εξάρχεια See Gallery

Sponsoed post