ΕΙΔΗΣΕΙΣ
18/03/2015 17:39 EET | Updated 18/03/2015 18:01 EET

Παραίτηση Γιάννη Μηλιού από το τμήμα οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ. Το ανακοίνωσε μέσω twitter

Menelaos Myrillas / SOOC

Μέσω twitter ανακοίνωσε ο Γιάννης Μηλιός την παραίτησή του από το τμήμα οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Γιάννης Μηλιός με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, το βράδυ της Τετάρτης αποχαιρέτησε το τμήμα οικονομικής πολιτικής.

«Τμήμα οικονομικής πολιτικής, αποχαιρετισμός. Με ευγνωμοσύνη για την εκτίμηση, τη συντροφικότητα, την εμπιστοσύνη» έγραψε χαρακτηριστικά.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν ότι ο Γιάννης Μηλιός δεν είναι μέλος πλέον της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος και πως νέος υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής της Πολιτικής Γραμματείας έχει οριστεί ο Αλέκος Καλύβης.

Ο Γιάννης Μηλιός είχε ασκήσει κριτική στην οικονομική Πολιτική της κυβέρνησης, ιδιαίτερα μετά την συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου του Eurogroup. Σε ένα μακροσκελές κείμενο που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο Γιάννης Μηλιός, με τους Σπ. Λαπατσιώρα και Δημήτρη Π. Σωτηρόπουλο χαρακτήριζαν τη συμφωνία «ένα πρώτο βήμα σε ολισθηρό έδαφος» τονίζοντας ότι «αποτελεί ανακωχή που επετεύχθη με πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης και αποδοχή από την άλλη πλευρά (των «θεσμών»).

Την επόμενη βέβαια και μετά τον θόρυβο που είχε δημιουργηθεί, είχε αναδιπλώσει δηλώνοντας «περισσότερο ΣΥΡΙΖΑ από ποτέ».