Ειδησεις

Σκιές απο την καταγγελία για κοριό στο κινητό του Σαμαρα

sooc

Στο μικροσκόπιο των αρχών της ΕΛΑΣ μπαίνει η καταγγελία για παρακολούθηση του προσωπικού κινητού τηλεφώνου του Αντωνη Σαμαρα, μετα και την πρωτη αντίδραση του Μεγάρου Μαξιμου οτι «σε περίπτωση που ευσταθεί το ρεπορτάζ, ο κ. Σαμαράς είναι υποχρεωμένος να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες προκειμένου να διαλευκανθούν αρμοδίως οι αιτιάσεις του».

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στα πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία, με στελέχη της ΝΔ που βρίσκονται κοντά στον πρόεδρο του κόμματος να επιβεβαιώνουν τις σχετικές πληροφορίες για την ύπαρξη κοριού στο κινητό του κ.Σαμαρα.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται απο το περιβάλλον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι πρώτες ενδείξεις για πιθανή παρακολούθησή των προσωπικών τηλεφωνικών συνομιλιών του Αντωνη Σαμαρα είχαν καταγράφει το χρονικό διάστημα πριν απο τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, αλλα και τις ημέρες που ακολούθησαν μετα τις εκλογές, με τις επικοινωνίες του να διακόπτονται απότομα, να παρατηρείται ένας αντίλαλος κατα τη διάρκεια των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, αλλά και διάφοροι

περίεργοι ήχοι.

Η συγκεκριμένη καταγγελία αφορά στο ενα απο τα δύο κινητά που χρησιμοποιεί ο πρόεδρος της ΝΔ και αυτό που συνήθως χρησιμοποιεί για να συνομιλεί κυρίως με το εξωτερικό και διεθνείς παράγοντες.

Αυτο που απομένει απο την πλευρά του προέδρου της ΝΔ είναι να προβεί σε επίσημη καταγγελία στην αστυνομία και τις δικαστικές αρχές, κάτι το οποίο ενδεχομένως γίνει ακομα και εντός της ημέρας και φυσικά να απευθυνθεί και στον επικεφαλής του Υπ. Δημ. Τάξεως και της ΕΥΠ Γιαννη Ρουμπάτη.

Για την υπόθεση έχει ηδη ενημερωθεί και ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Πανουσης χωρίς ωστόσο να μπορεί να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει αν υπήρχαν και ανάλογες καταγγελίες στις αστυνομικές αρχές.