Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων στην Αθήνα. Πυρπόλησαν τρία ΑΤΜ και ένα αυτοκίνητο μέσα σε 20 λεπτά

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων στην Αθήνα. Πυρπόλησαν τρία ΑΤΜ και ένα αυτοκίνητο μέσα σε 20 λεπτά
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
eurokinissi

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων κατά μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης τραπεζών, σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στις 02.37 στην οδό Παναγή Τσαλδάρη στην Κυψέλη, όταν άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε ATM προκαλώντας φθορές.

Μερικά λεπτά αργότερα πραγματοποιήθηκε εμπρηστική επίθεση σε ATM της λεωφόρου Ειρήνης στην Πεύκη. Από τη φωτιά προκλήθηκαν φθορές στην οθόνη του μηχανήματος.

Στις 02.40 σημειώθηκε επίθεση σε ATM της οδού Γρηγ. Αυξεντίου στου Ζωγράφου, προκαλώντας φθορές, ενώ στις 03.07 ένας ή περισσότεροι δράστες έβαλαν φωτιά σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης, που βρίσκεται στην οδό Διονύσου στο Μαρούσι.

Σε κανένα από τα σημεία των επιθέσεων οι αστυνομικοί δεν βρήκαν υπολείμματα από τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για τις επιθέσεις.

Παράλληλα, λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα, άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε όχημα τύπου "βαν" ιδιοκτησίας σουπερμάρκετ, που βρισκόταν σταθμευμένο στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή, με αποτέλεσμα αυτό να καταστραφεί ολοσχερώς.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δημοφιλή