Στην οικονομική θέση ο Τσίπρας για να σωθεί η μικρή Δέσποινα

Στην οικονομική θέση ο Τσίπρας για να σωθεί η μικρή Δέσποινα
Xamogelo toy paidioy

Στην οικονομική θέση αποφάσισαν να ταξιδέψουν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του στην πτήση Αθήνα - Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής. Την ίδια στιγμή το πρωθυπουργικό αεροπλάνο χρησιμοποιήθηκε για να γίνει επείγουσα διακομιδή ενός παιδιού, της 12χρονης Δέσποινας, από την Αθήνα στο Ανόβερο της Γερμανίας.

«Η 12χρονη Δέσποινα έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και έχει προγραμματισμένο χειρουργείο σε νοσοκομείο του Ανόβερο. Η κινητοποίηση όλων των εμπλεκομένων ήταν άμεση, συνεχής και συντονισμένη με κύριο μέλημα να βρεθεί η ασφαλέστερη λύση για να ταξιδέψει η μικρή. Κάτω από την πίεση του χρόνου και των έντονων συναισθημάτων, τη λύση έδωσε το Γραφείο του Πρωθυπουργού παραχωρώντας το αεροσκάφος της Προεδρίας για να φτάσει η Δέσποινα στη Γερμανία» ανακοινώνει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Αναλυτικά:

Ενώσαμε όλοι τις δυνάμεις μας για τη διακομιδή της μικρής Δέσποινας!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με το Γραφείο του Πρωθυπουργού, το Ε.Κ.Α.Β και τους γιατρούς του Νοσοκομείου Αγλαΐας Κυριακού ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να γίνει η επείγουσα διακομιδή της μικρής Δέσποινας από την Αθήνα στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Η 12χρονη Δέσποινα έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και έχει προγραμματισμένο χειρουργείο σε νοσοκομείο του Ανόβερο. Η κινητοποίηση όλων των εμπλεκομένων ήταν άμεση, συνεχής και συντονισμένη με κύριο μέλημα να βρεθεί η ασφαλέστερη λύση για να ταξιδέψει η μικρή. Κάτω από την πίεση του χρόνου και των έντονων συναισθημάτων, τη λύση έδωσε το Γραφείο του Πρωθυπουργού παραχωρώντας το αεροσκάφος της Προεδρίας για να φτάσει η Δέσποινα στη Γερμανία.

Σήμερα είναι το χειρουργείο της. Ζητάμε τις ευχές όλων σας ώστε να έχει επιτυχία και να γυρίσει σύντομα στο σπίτι της!

«Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε» είχε πει ο μικρός Ανδρέας και αυτό ακριβώς έγινε πράξη!».

Δημοφιλή