Την άμεση αποπομπή Κατρούγκαλου από την κυβέρνηση ζητά το ΠΑΣΟΚ

Την άμεση αποπομπή Κατρούγκαλου από την κυβέρνηση ζητά το ΠΑΣΟΚ
SOOC

Την αποπομπή του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργου Κατρούγκαλου ζητά το ΠΑΣΟΚ μετά το δημοσίευμα της εφημερίδα το ΒΗΜΑ στο οποίο γίνεται λόγος για «σκάνδαλο Κατρούγκαλου» υπό τον τίτλο «Ο υπουργός προσλαμβάνει και διεκδικεί προμήθεια 12%».

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αναφέρει:

«Δεν του έφθανε το ότι οικοδόμησε την πολιτική του καριέρα στην ωμή αντιμνημονιακή δημαγωγία παίζοντας με την υπόσταση της χώρας, χωρίς ίχνος επιστημονικής συστολής. Την έκανε και προσοδοφόρο επάγγελμα. Και τώρα ανέλαβε στην κυβέρνηση το χαρτοφυλάκιο που του επιτρέπει να ικανοποιήσει τους πελάτες του. Χωρίς να δηλώσει τουλάχιστον κώλυμα στην διαχείριση των υποθέσεων που χειρίστηκε ως δικηγόρος, με ενεργό προσδοκία εργολαβικής αμοιβής για την δικηγορική εταιρεία του!

»Ο κ. Κατρούγκαλος πρέπει να αποπεμφθεί άμεσα από την κυβέρνηση και να αποδοθεί στους πελάτες του, από τους οποίους σίγουρα θα λείπει. Το πρόσθετο ερώτημα είναι: υπάρχουν και άλλα κυβερνητικά ή κοινοβουλευτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με ανάλογες σχέσεις;» αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Δημοφιλή