Φοιτητής βρέθηκε νεκρός μέσα σε λεωφορείο

Φοιτητής βρέθηκε νεκρός μέσα σε λεωφορείο
eurokinissi

Συγκλονίζει η είδηση του θανάτου ενός 22χρονου φοιτητή με καταγωγή από την Κρήτη, μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αχαϊας που εκτελούσε το δρομολόγιο Πάτρα - Αθήνα.

Το λεωφορείο αναχώρησε στη 1.30 το μεσημέρι, αλλά όταν έφτασε στο Αιγάλεω ο επιβάτης που καθόταν δίπλα στον άτυχο φοιτητή συνειδητοποίησε ότι ήταν αναίσθητος και παρά τις προσπάθειές του να τον συνεφέρει δεν κατέστη δυνατόν. Τότε ενημέρωσε τον οδηγό και αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που μετέφερε αναίσθητο τον 22χρονο στο νοσοκομείο της Νίκαιας. Δυστυχώς, λίγο αργότερα, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Αχαϊας κ. Μανωλόπουλο,ο 22χρονος ήταν φοιτητής των ΤΕΙ Πάτρας με καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης. Όπως λέει ο κ. Μανωλόπουλος, όταν έφτασε το ασθενοφόρο, το παιδί ήταν ήδη νεκρό, ενώ οδηγός και επιβάτες είναι σε κατάσταση σοκ.

"Δυστυχώς όταν έφτασε το ΕΚΑΒ ήταν αργά. Όλα συνέβησαν λίγο πριν το λεωφορείο φτάσει στον σταθμό. Ένας συνεπιβάτης διαπίστωσε ότι ο φοιτητής ήταν αναίσθητος και ειδοποίησε τον οδηγό", τονίζει.

Δημοφιλή