ΚΟΙΝΩΝΙΑ
24/03/2015 11:05 EET | Updated 24/03/2015 11:05 EET

Έγκλειστος σε ψυχιατρείο ο 24χρονος που κατηγορείται για το φόνο της μητέρας του στη Βούλα

eurokinissi

Έγκλειστος σε ψυχιατρείο είναι από την Τρίτη ο 24χρονος που φέρεται να δολοφόνησε με 33 μαχαιριές την 60χρονη μητέρα του στη Βούλα, ύστερα από απόφαση του αρμόδιου Εισαγγελέα.

Ο νεαρός, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, εντοπίστηκε τη Δευτέρα στο χωριό Στιμάγκα Κορινθίας να περιπλανιέται ξυπόλυτος στους δρόμους. Τρεις ημέρες νωρίτερα φέρεται να δολοφόνησε την εκπαιδευτικό μητέρα του με μαχαιριές στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας στη Βούλα.

Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος αποφάσισε τον εγκλεισμό του στο ψυχιατρείο. Μπροστά στους αστυνομικούς και στον Εισαγγελέα δεν ήταν σε θέση να απαντήσει για το κίνητρο της δολοφονίας αλλού ούτε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς έγινε το έγκλημα.

Η ΕΛ.ΑΣ. από την πρώτη στιγμή τον θεώρησε ύποπτο διότι οι γείτονες τον είδαν να παίρνει το αυτοκίνητο και να εξαφανίζεται από τη μεζονέτα της Βούλας, λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία. Το πτώμα βρήκε ο σύζυγος, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας φροντιστηρίων της Αθήνας.