Πασχαλινό Μπαζάρ το Σαββατοκύριακο στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

Πασχαλινό Μπαζάρ το Σαββατοκύριακο στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

Το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαρτίου, οργανώνεται στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας η 18η Βιβλιαγορά και Πασχαλινό Παζάρι για την οικονομική ενίσχυση του Μουσείου και καλεσμένοι είναι όλοι όσοι θα βρίσκονται στην Αττική εκείνο το Σαββατοκύριακο.

Στο πασχαλινό παζάρι θα βρείτε προϊόντα και αντικείμενα για όλα τα γούστα, όπως γλάστρες με φυτά της ελληνικής γης, αντικείμενα από φυσικές ύλες, πρωτότυπες λαμπάδες, βιβλία, περιοδικά, cd, dvd, βινίλια, βιολογικά προϊόντα, όπως λάδι, κρασί, σπιτικές μαρμελάδες αλλά και άλλες νοστιμιές που μπορείτε να τις γευτείτε επιτόπου ή να τις πάρετε στο σπίτι.

Ούτε τα παιδιά θα μείνουν, όμως, παραπονεμένα αφού όλο το σαββατοκύριακο θα υπάρχουν δράσεις που θα τα διασκεδάσουν.

Συγκεκριμένα:

Σάββατο 28/3/2015 από 12 έως 13.30 /αίθουσα Λεβέντη

Θεατρικό παιχνίδι για παιδιά ηλικίας μέχρι 10 ετών με αφορμή την περιβαλλοντική ιστορία «Πίσω στο δάσος» της Αντιόπης Φραντζή (εκδ. Πατάκη).

Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν παίζοντας και αυτοσχεδιάζοντας με εμψύχωση από μέλη της Παρόδου και με τη μουσική υποστήριξη του Γιάννη Σφυρή. Το εισιτήριο θα είναι 5 €.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί εφόσον υπάρξουν τουλάχιστον 10 κρατήσεις θέσεων από πριν.

Κυριακή 29/3/2015 στις 12.00/αίθουσα Λεβέντη

Παρουσίαση σκηνικού δρώμενου από παιδιά με αφορμή τον Θησέα και το Μινώταυρο.

Η ομάδα τέχνης ΠΑΡΟΔΟΣ θα παρουσιάσει με παιδιά, σε γονείς και φίλους, ένα σκηνικό δρώμενο που βασίζεται στην ιστορία «Θησέας, ο μύθος του λαβύρινθου» της Ελένης Δικαίου (εκδ. Πατάκη).

Το εισιτήριο θα είναι 5 € μόνο για τους μεγάλους.

Τον συντονισμό των δρώμενων και της συμμετοχής των μελών της φιλαρμονικής της Ιθάκης, θα έχει ο Ηλίας Πίσικας, σε συνεννόηση και με εκπρόσωπο των Φίλων.

Κέντρο ΓΑΙΑ, Όθωνος 100, Κηφισιά

Είσοδος ελεύθερη