ΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/03/2015 10:17 EET | Updated 25/03/2015 10:54 EET

Δύτες άπλωσαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στα καταγάλανα νερά της Σάμου

Έναν διαφορετικό τρόπο επέλεξαν τα μέλη του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου για να γιορτάσουν την 25η Μαρτίου.

Στα καταγάλανα νερά του κολπίσκου της Αγίας Παρασκευής της Σάμου, 19 δύτες άπλωσαν υποβρυχίως Ελληνική σημαία 70 τετραγωνικών μέτρων, τη μεγαλύτερη γαλανόλευκη που έχει απλωθεί ποτέ κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Έπειτα από λεπτομερή σχεδιασμό, ομαδική εργασία, καταμερισμό ρόλων, επαγγελματική ενίσχυση της σημαία και χρήση σάκων ανέλκυσης και τεσσάρων σημαδούρων, κατάφεραν να απλώσουν και να κρατήσουν τη σημαία στο βάθος που είχε οριστεί.

Ο άψογος συγχρονισμός κινήσεων μέσα και έξω από τη θάλασσα, από την ομάδα των έμπειρων αυτοδυτών και ελευθέρων δυτών εξασφάλισε την επιτυχία του εγχειρήματος και την απόλυτη ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Οι παραβρισκόμενοι στη παραλία και οι κάτοικοι της περιοχής είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική σκηνή, όταν οι δύτες έφεραν τη σημαία από το βάθος των 15 μέτρων και τη κράτησαν για αρκετή ώρα στην επιφάνεια.

Ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου ευχαριστεί τους κυρίους Ευγενεία Κωνσταντίνο και Κοκκώνη Ανδρέα για τη διάθεση της σημαίας και τον κύριο Νεόφυτο Γεράσιμο για την ενίσχυση της.

Sponsoed Post