Πανικός σε επιβάτες λεωφορείου στον Καναδά από διαρροή κόκκινου υγρού

Πανικός σε επιβάτες λεωφορείου στον Καναδά από διαρροή κόκκινου υγρού

Πανικός προκλήθηκε σε αστικό λεωφορείο στον Καναδά όταν ένα κόκκινο υγρό άρχισε να στάζει από την οροφή. Κάποιοι από τους επιβάτες αρχικά θεώρησαν πως επρόκειτο για κάποιο εύφλεκτο υλικό και τρομαγμένοι ζητούσαν από τον οδηγό να σταματήσει.

Άλλοι, επηρεασμένοι ίσως από την “Λάμψη” του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, φοβήθηκαν πως το υγρό ήταν αίμα και, όπως βλέπουμε και στο παραπάνω βίντεο, ο πανικός τους είχε καταβάλει.

Το βίντεο ανέβηκε στο Youtube από κάποιον ονόματι Λούκας Τζέισον με την εξής περιγραφή: “Αυτό το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 19 Μαρτίου σε μία από τις γραμμές 99 B στο Βανκούβερ. Ο πανικός κατέβαλε το γεμάτο με κόσμο λεωφορείο, όπως ακούτε από τις φωνές από πίσω μου. Οι τοίχοι θύμιζαν μια σκηνή από τη “Λάμψη”. Το λεωφορείο ίσως χρειάζεται εξορκισμό”.

Το λεωφορείο τελικά γλίτωσε τον εξορκιστή, όμως κατέληξε σε ένα γκαράζ αυτοκινήτων. Μετά από έλεγχο, η εταιρεία οδικών συγκοινωνιών TransLink ανακοίνωσε πως το υγρό δεν ήταν αίμα, ούτε υπήρχε κίνδυνος έκρηξης ή πυρκαγιάς. Επρόκειτο για μια διαρροή ενός υδραυλικού υγρού, το οποίο θα μπορούσε εν δυνάμει να προκαλέσει ενόχληση στους επιβάτες μόνο εάν έπεφτε στα μάτια ή στο δέρμα των επιβατών.

(Πηγή: The Daily Mirror)

Δημοφιλή