ΔΙΕΘΝΕΣ
30/03/2015 13:12 EEST | Updated 30/03/2015 13:12 EEST

Τραγωδία στο Λονδίνο: Νεκρός ο 35χρονος που έπεσε στις ράγες του Μετρό για να σώσει τον μικρό του αδελφό

ASSOCIATED PRESS
Firefighters stand outside Mile End tube station, London, after a tube derailed on the westbound Central line between Mile End and Bethnal Green Thursday July 5, 2007. One person was injured in the accident and police have said the incident was not terror related. (AP Photo/Simon Dawson)

Έδωσε τη ζωή του για να σώσει τον μικρό του αδελφό που έπεσε κατά λάθος στις ράγες του μετρό.

Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει στο BBC, ότι ο ένας από τα δύο αδέλφια έτρεχε πολύ κοντά στην κίτρινη γραμμή της πλατφόρμας και ξαφνικά γύστρησε και έπεσε στις ράγες. «Το τρένο ήταν ήδη σε απόσταση δευτερολέπτων, ο αδελφός του άπλωσε τα χέρια του και κατάφερε να τον τραβήξει πάνω, όμως έχασε την ισορροποία του και έπεσε ο ίδιος μέσα».

Ο μεγάλος αδελφός τραυματίστηκε θανάσιμα από τον συρμό που πέρασε από πάνω του. Ήταν 35 ετών. Ο 32χρονος αδελφός του που διασώθηκε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν με εφιαλτικά χρώματα εκείνες τις στιγμές. «Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Ο κόσμος προσπάθησε να πλησιάσει τον άνδρα που είχε διασωθεί, ακούγονταν κραυγές, τα παιδιά έβαλαν τα κλάματα.