ΔΙΕΘΝΕΣ
31/03/2015 09:26 EEST

Πτήση της Virgin Atlantic καθυστερεί μετά από αποτυχημένη εκτόξευση νερού

Jordan Mansfield via Getty Images
LONDON, ENGLAND - DECEMBER 29: A detailed view of the undercarriage of the Virgin Atlantic Boeing 747 as it passes overhead at Gatwick airport in West Sussex on December 29, 2014 in London, England. Flight VS43 was traveling to Las Vegas and returned to the airport due to a reported technical issue with one of the landing gears. (Photo by Jordan Mansfield/Getty Images)

Η παρθενική πτήση της αεροπορικής εταιρείας Virgin Atlantic από το Μάντσεστερ της Αγγλίας με προορισμό την πόλη Ατλάντα των ΗΠΑ αναβλήθηκε μετά από αποτυχημένο «εορταστικό μούσκεμα».

Είναι συχνό φαινόμενο να βρέχονται τα αεροπλάνα με κανόνια νερού σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως είναι η συνταξιοδότηση ενός πιλότου ή το παρθενικό ταξίδι ενός αεροπλάνου.

Ένα λάθος όμως των εργαζομένων του αεροδρομίου ήταν αρκετό για να καλυφθεί ολόκληρο το αεροπλάνο με ένα πυκνό στρώμα αφρού. Ως αποτέλεσμα, το αεροπλάνο παρέμεινε στο αεροδρόμιο για να καθαριστεί και η πτήση καθυστέρησε.

Οι οργισμένοι επιβάτες άρχισαν να εκφράζουν τα παράπονά τους μέσω κοινωνικών δικτύων και η εταιρεία ακολούθως έκλεισε δωμάτια για τους επιβάτες που αναγκάστηκαν να παραμείνουν στο χώρο του αεροδρομίου ολόκληρο το βράδυ της Δευτέρας.

Πηγή: Mashable