ΚΟΙΝΩΝΙΑ
01/04/2015 05:02 EEST | Updated 01/04/2015 05:02 EEST

Σημαντική ποσότητα αλκοόλ είχε καταναλώσει ο Γιακουμάκης πριν βάλει τέλος στη ζωή του

eusokinissi

Στοιχείο-«βόμβα» επεφύλασσαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς στα εργαστήρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων εντοπίστηκε σημαντική ποσότητα αλκοόλ στα σπλάχνα του.

Όπως αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος, ο άτυχος σπουδαστής, κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού φαγητού ή μετά από αυτό, φαίνεται να έχει καταναλώσει σχετικά μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Αυτή η διαπίστωση δίνει νέα τροπή στις έρευνες, καθώς οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων αναζητούν ξανά τους μάρτυρες που ήταν παρόντες στο εστιατόριο, για να εξακριβώσουν αν είχε πιει αλκοόλ κατά τη διάρκεια του γεύματος.

Δεν αποκλείουν όμως το ενδεχόμενο ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, αποφασισμένος να προβεί στο απονενοημένο διάβημα, να θέλησε να βρει δύναμη για την πραγματοποίησή του, μέσα από την κατανάλωση αλκοόλ.

Υπάρχει η πιθανότητα να είχε πάρει μαζί του κάποιο μπουκάλι με οινοπνευματώδες ποτό, κατευθυνόμενος στις6 Φεβρουαρίου 2015, και στις 13:55, προς το σημείο που τελικά βρέθηκε νεκρός μετά από 37 ημέρες.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, αναμένεται να ζητήσουν και νέα εξέταση στο πλαστικό μπουκάλι, που βρέθηκε δίπλα του, στο οποίο ταυτοποιήθηκε γενετικό του υλικό, αν τυχόν εντοπίζονται και ίχνη από αλκοόλ στο εσωτερικό του. Παράλληλα θα εξετάσουν την περίπτωση αν μετά το φαγητό βρέθηκε μόνος του ή μαζί με άλλα πρόσωπα, σε κάποιο χώρο, που πιθανότατα κατανάλωσε το οινοπνευματώδες ποτό.