ΔΙΕΘΝΕΣ
01/04/2015 07:14 EEST | Updated 01/04/2015 07:48 EEST

Τούνελ οδηγούσαν διάσημους σταρ στην έπαυλη του Playboy

NBC via Getty Images
THE TOMORROW SHOW -- Pictured: (l-r) Journalist/Playboy covergirl Rita Jenrette, Playboy founder/publisher Hugh Hefner at the Playboy Mansion -- Photo by: Paul Drinkwater/NBCU Photo Bank

Όποιος έχει εργαστεί στο Playboy, έχει ακούσει πολλές ιστορίες. Μια από τις πιο θρυλικές είναι αυτή με τα υπόγεια μυστικά τούνελ. Καλά ακούσατε. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970, ο Jack Nicholson, Warren Beatty, Kirk Douglas, James Caan και πιθανώς και άλλοι διάσημοι είχαν μυστικές υπόγειες σήραγγες στο Playboy Mansion.

Το περιοδικό ισχυρίζεται ότι ένας από τους συντάκτες του βρήκε κάποιες φωτογραφίες από την έπαυλη του Hugh Hefner όπου φαίνονται μεγάλες ανασκαφές κάτω από το αρχοντικό.

“Αυτές είναι πιθανώς από την εποχή που έχτισαν τις σήραγγες στη δεκαετία του '70" ανέφερε ο γενικός διευθυντής της έπαυλης.

Στα σχέδια υπάρχουν σήραγγες που οδηγούν στα σπίτια του J. Nicholson, του W. Beatty, του Κ Ντάγκλας και του J. Caan."

Το Playboy απέκτησε το 1971 τη συγκεκριμένη έπαυλη, η οποία ανήκε στον παγκοσμίου φήμης σκακιστή και μηχανικό Louis D. Statham, οι εφευρέσεις του οποίου ήταν καθοριστικές ώστε να μπορούν τα διαστημόπλοια της NASA να παραμένουν σε τροχιά. Χτισμένη το 1927, η βίλα αποκτήθηκε για λίγο περισσότερο από 1 εκατ. δολάρια, ενώ σήμερα, με την ανακαίνιση και την επέκτασή της, εκτιμάται στα 54 εκατ.

ΠΗΓΗ: independent