ΕΙΔΗΣΕΙΣ
04/04/2015 09:16 EEST | Updated 04/04/2015 09:16 EEST

«Αυγή» κατά Πανούση με...καρφιά για αυτούς «που μαχαίρωσαν πισώπλατα τον Κουβέλη»

sooc

Βολές κατά του Γιάννη Πανούση για το άρθρο του στην εφημερίδα τα «ΝΕΑ» φιλοξενεί η «Αυγή» το Σαββάτου στη στήλη των παραπολιτικών.

Αρχικά σχολιάζει την επιλογή του αναπληρωτή υπουργού, Προστασίας του Πολίτη να δημοσιεύσει το άρθρο στη συγκεκριμένη εφημερίδα, αφού ο συντάκτης του σχολίου (με τα αρχικά Κλ.Τσ.) συνδέει τη δημοσίευση με την «κόντρα» κυβέρνησης και «μιντιοκρατίας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, εξ ου μάλιστα και ο τίτλος του παραπολιτικού «Ψυχάρης- Κυβέρνηση 1-0».

Στη συνέχεια όμως σχολιάζει και τη «μεταγραφή» του κ.Πανούση από τη ΔΗΜΑΡ, κάνοντας λόγο για «αυτούς που μαχαίρωσαν τον Κουβέλη πισώπλατα».

Το παραπολιτικό έχει ως εξής:

«Μπορεί κάποιος να συμφωνήσει (λέμε τώρα) με τα λεγόμενα του κ.Πανούση στο σπαραξικάρδιο άρθρο του στην άλλοτε ναυαρχίδα του ΔΟΛ. Θα διαφωνήσει, όμως, αυτός ο κάποιος ότι η «χωροθέτηση» του άρθρου στην πρώτη σελίδα των «Νέων» αποτελεί το μήνυμα της μιντιοκρατίας προς τον ΣΥΡΙΖΑ; Προσωπικά, θα έβαζα στο άρθρο έναν τίτλο: Ψυχάρης -Κυβέρνηση 1-0Αλλά μεταγραφές από τη ΔΗΜοκρατική ΑΡιστερά θέλαμε. Και μάλιστα από αυτούς που μαχαίρωσαν τον Κουβέλη πισώπλατα. Ας εμπεδώσουμε τώρα τι εστί «αριστερα». Με τις υγεία μας...»