ΕΙΔΗΣΕΙΣ
05/04/2015 11:51 EEST | Updated 05/04/2015 14:07 EEST

Η Σταμάτη δηλώνει έτοιμη για αποκαλύψεις σχετικά με τις μίζες στα εξοπλιστικά

eurokinissi

Μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η δικαστική έρευνα, την οποία διενεργεί ο εισαγγελέας εφετών Γρηγόρης Πεπόνης, για τις συνθήκες απόδρασης της Βίκυς Σταμάτη από το Δρομοκαΐτειο, καθώς επίσης και γιά τις ευθύνες σωφρονιστικών ή άλλων υπαλλήλων, όπως επίσης και γιά άλλα πρόσωπα, που τυχόν τη βοήθησαν, όπως η 46χρονη, που το παραδέχτηκε.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με δηλώσεις του συνηγόρου της Φραγκίσκου Ραγκούση, ο οποίος την επισκέφτηκε το πρωί της Κυριακής στο Ψυχιατρείο, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου εμφανίζεται αποφασισμένη να δώσει συμπληρωματική απολογία στη Δικαιοσύνη, απειλώντας με αποκαλύψεις για "πρόσωπα και πράγματα", - όπως χαρακτηριστικά είπε ο συνήγορος της - ενώ αφήνει ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο να μιλήσει για τις μίζες των εξοπλιστικών, κάτι που δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα.

«Η Βίκυ Σταμάτη τις αμέσως επόμενες ημέρες θα κάνει αποκαλύψεις πάνω σε αυτά τα πράγματα που της ζητούσαν από καιρό. Θα τα καταθέσει όχι σαν αντίδωρο για κάτι, αλλά στην πίστη της ότι, έχει υπάρξει μια μεγάλη κατασυκοφάντησή της στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου», δήλωσε ο κ. Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Σύμφωνα με νομικούς κύκλους, εάν η Βίκυ Σταμάτη έχει αποφασίσει να μιλήσει γιά την υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών, θα μπορούσε να το κάνει ακόμη και με απολογητικό υπόμνημα της στον εισαγγελέα κ. Πεπόνη, που διερευνά τις συνθήκες απόδρασης της.

Το εάν θα δρομολογηθούν νέες δικαστικές εξελίξεις, θα εξαρτηθεί ενδεχομένως από το εάν θα μιλήσει και τι θα πει, καθώς επίσης και πως θα αξιολογηθεί η στάση της.