ΕΙΔΗΣΕΙΣ
06/04/2015 09:34 EEST | Updated 06/04/2015 09:36 EEST

Και μαραγκός και έρημος: Μια... κρητική κριτική για τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»

NBC via Getty Images
THE BIG EVENT -- 'Jesus of Nazareth' -- Pictured: Robert Powell as Jesus Christ -- (Photo by: NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images)

Αν υπάρχει μια βασική σταθερά σε αυτή τη ζωή εκτός από τα «Φιλαράκια» στο Σταρ κάθε μεσημέρι Σαββάτου και Κυριακής, αυτή είναι η ετήσια προβολή του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» στην ελληνική τηλεόραση με το ξεκίνημα της Μεγάλης Εβδομάδας. Αν αυτά τα δύο σταματήσουν να συμβαίνουν κάποια στιγμή, μάλλον πρέπει να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για το τέλος της ανθρωπότητας.

Σε αυτές τις δύο σταθερές, όμως, έχει έρθει τελευταία να προστεθεί και μία τρίτη. Μιλάμε φυσικά για τις κρητικές κριτικές, τα ξεκαρδιστικά βίντεο της διαδικτυακής ομάδας KrhtikhKritikh που αναλαμβάνουν τον σχολιασμό διάσημων ταινιών και σειρών με ένα δικό τους, ιδιαίτερο τρόπο, προκαλώντας πανζουρλισμό στο ελληνικό ίντερνετ.

Μετά λοιπόν τις κρητικές κριτικές της ομάδας στο Game of Thrones, το Walking Dead και το House of Cards, ήρθε η σειρά του Ιησού από τη Ναζαρέτ να μπει στο στόχαστρό τους και να λάβει μια κριτική όπως καμία άλλη μέχρι τώρα. Απολαύστε παρακάτω.