Το Πάσχα της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας

Το Πάσχα της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας
Eurokinissi

Οικογενειακά θα γιορτάσουν το Πάσχα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος εντός της ημέρας αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα, από την Καλαμάτα όπου μετέβη για τον εορτασμό της Ανάστασης.

Ο κ. Παυλόπουλος σε δήλωσή του αμέσως μετά την αναχώρησή του με το 'Αγιο Φώς από το ναό δήλωσε: «Χριστός Ανέστη. Το άφατο θαύμα της ανάστασης του Κυρίου σημαίνει διαχρονικά το πέρασμα από το θάνατο στη ζωή. Εύχομαι το φετινό Πάσχα να σημάνει για όλους τους λαούς του κόσμου, για όλους τους λαούς της Ευρώπης και κυρίως για το λαό μας, το οριστικό πέρασμα των καταξιώσεων του ανθρώπου μέσα από τη θωράκιση των απαράγραπτων θεμελιωδών του δικαιωμάτων και μέσα από την εμπέδωση της κοινωνικής δικαιοσύνης. Χρόνια Πολλά».

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στην Αίγινα, ενώ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς στο Ναύπλιο, τόπο καταγωγής της συζύγου του.

Στην πρωτεύουσα παρέμεινε ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μετέβη στον τόπο καταγωγής του τη Λαμία.

Στο Πάρκο Στρατού στο Γουδί, όπου θα πραγματοποιηθεί γιορτή για ανέργους, θα γιορτάσει το Πάσχα ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα περάσει το Πάσχα στη Θεσσαλονίκη.

Δημοφιλή