ΕΙΔΗΣΕΙΣ
17/04/2015 11:04 EEST | Updated 17/04/2015 11:04 EEST

Σαμαράς κατά κυβέρνησης για επαναφορά ασύλου και θέματα ασφάλειας: «Επιστρέφουν τη χώρα στο βάλτο, όπου βρισκόταν επί δεκαετίες»

ASSOCIATED PRESS
Greece's Prime Minister Antonis Samaras delivers his final campaign speech at the Taekwondo Indoor Stadium in southern Athens on Friday, Jan. 23, 2015. All opinion polls on Sunday's closely-watched national election agree: The radical left opposition Syriza party, which has vowed to rewrite the terms of Greece's international bailout, enjoys a lead of at least 4 percentage points over Prime Minister Antonis Samaras' conservatives. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)

Επίθεση στην κυβέρνηση για τα θέματα της ασφάλειας και το νέο νομοσχέδιο για την Παιδεία, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.

«Αφού η κυβέρνηση ικανοποίησε τα αιτήματα των κουκουλοφόρων, των αντιεξουσιαστών και των τρομοκρατών στο χώρο της Δικαιοσύνης και της Ασφάλειας, κι αφού γέμισε τις πόλεις με λαθρομετανάστες, τώρα εξήγγειλε νομοσχέδιο για την Παιδεία. Με στόχο να επαναφέρει το άσυλο της παρανομίας στα Πανεπιστήμια, να επιστρέψουν οι αιώνιοι φοιτητές, να καταργηθεί η αξιολόγηση και η αριστεία» ανέφερε σε δήλωσή του.

Ο πρόεδρος της ΝΔ διερωτήθηκε: «Που υπάρχει στον υπόλοιπο κόσμο άσυλο παρανομίας στα Πανεπιστήμια; Που θεωρείται κακό πράγμα η αξιολόγηση εκπαιδευτικών; Που θεωρείται αυτονόητο δικαίωμα των αναρχικών να καίνε τα Πανεπιστήμια και το κέντρο της πόλης κατά βούλησιν; Σε ποιόν λογοδοτούν όλοι αυτοί; Και ποιος πληρώνει τις ζημιές που κάνουν;».

Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά η κυβέρνησή του είχε καταφέρει να τα ελέγξει απολύτως αυτά «γιατί προσπαθήσαμε να πάμε τη χώρα εκεί που βρίσκονται όλες οι άλλες αναπτυγμένες χώρες στον κόσμο». «Και τώρα την επιστρέφουν στο βάλτο, όπου βρισκόταν επί δεκαετίες» κατέληξε.