ΕΙΔΗΣΕΙΣ
17/04/2015 09:53 EEST

Βρετανός σπάει το λάπτοπ του για να μην τον πιάσουν να βλέπει πορνό - Το Pornhub του στέλνει καινούργιο

Τι θα κάνατε αν ενώ βλέπατε πορνό η εικόνα πάγωνε και ταυτόχρονα η μητέρα σας έμπαινε στο δωμάτιό σας; Ο Βρετανός Ντένζελ Μάικλ πάντως δεν αντέδρασε με ψυχραιμία, καθώς πάνω στον πανικό του έσπασε την οθόνη του υπολογιστή του.

Μετά από αυτή την πράξη απελπισίας, ο ίδιος δημοσίευσε στο Twitter την φωτογραφία με το κατεστραμμένο λάπτοπ του.

«Η μαμά ανέβαινε τις σκάλες και το Pornhub αποφάσισε να παγώσει, οπότε δεν είχε άλλη επιλογή», εξηγεί ο ίδιος στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η φωτογραφία έγινε σύντομα πολύ δημοφιλής, καθώς αναδημοσιεύτηκε 9.000 φορές από άλλους χρήστες. Όταν τελικά το περιστατικό έφτασε στα αυτιά των διαχειριστών της δημοφιλούς πορνογραφικής ιστοσελίδας που ευθυνόταν γι' αυτή την μικρή τραγωδία, οι ίδιοι αποφάσισαν να τον αποζημιώσουν δωρίζοντάς του ένα ολοκαίνουργιο λάπτοπ.

«Νιώθουμε ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη του Ντένζελ, καθώς και για την σωστή κρίση του ως προς την επιλογή της ιστοσελίδας μας για διαδικτυακή χαλάρωση ενηλίκων. Γι' αυτό θα θέλαμε να στείλουμε ένα ολοκαίνουργιο λάπτοπ και μερικά καλούδια από το Pornhub για να συνεχίσει την απόλαυσή του», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Pornhub στο δίκτυο Unilad.

*Το κείμενο αναδημοσιεύτηκε από την βρετανική έκδοση της Huffington Post.