ΕΙΔΗΣΕΙΣ
28/04/2015 16:47 EEST

Παναγούλης στη Βουλή: Να επαναπροσληφθούν στην ΕΡΤ όσοι βοήθησαν να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία

Eurokinissi

Μια τοποθέτηση που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης για το νομοσχέδιο που αφορά την επανίδρυση της ΕΡΤ, στη Βουλή. Ο κ. Παναγούλης θέλοντας να συνεχίσει την παραδοσει με τα «πράσινα» και «μπλέ» μαγαζία και τις προσλήψεις ημετέρων, από το βήμα της Βουλής χαρακτηριστικά σημείωσε πως η κυβέρνηση θα πρέπει να αποκαταστήσει «όλους τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα να αποκαταστήσει όλους εκείνους που αγωνίστηκαν για να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία».

Πρωτύτερα, ο Στάθης Παναγούλης, στρεφόμενος προς τον παριστάμενο υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και τον υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση, τους κάλεσε να «τιμήσουν» τους εργαζομένους αυτούς.

Χαρακτηριστικά ανέφερε «Αυτούς τους εργαζόμενους μαζί με τις καθαρίστριες, μαζί με τους απολυμένους, τους αδικημένους, αυτούς που κατέτρεξε με τον πιο ωμό και εκβιαστικό τρόπο η προηγούμενη κυβέρνηση, πρέπει εμείς να τους δικαιώσουμε. Είναι, εξάλλου, καθήκον μας. Είναι καθήκον σε μας που ισχυριζόμαστε και είμαστε οι εκπρόσωποι μιας Κυβέρνησης που αγωνίζεται για τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη».

Ο βουλευτής του «Ποταμιού» Παναγιώτης Καρκατσούλης σχολιάζοντας την πρόταση του κ. Παναγούλη έγραψε στο twitter: