Σαμαράς: Ή κωλοτούμπα ή δημοψήφισμα για τη δραχμή

Σαμαράς: Ή κωλοτούμπα ή δημοψήφισμα για τη δραχμή
EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

«Η κυβέρνηση είτε θα κάνει κωλοτούμπα, είτε δημοψήφισμα για τη δραχμή», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνης Σαμαράς σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα μετά το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Φιλοθέη.

Ο κ. Σαμαράς αντάλλαξε χειραψίες με τον Κώστα Καραμανλή και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο. Το παρών στο μνημόσυνο έδωσαν επίσης οι κκ. Ντόρα Μπακογιάννη, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νίκος Δένδιας αλλά και ο Τέρενς Κουίκ ο οποίος δήλωσε «Ήταν υποχρέωση και καθήκον μου να παραστώ σήμερα στο ετήσιο μνημόσυνο του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή. Και ως μέλος της κυβέρνησης και ως εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ και του Προέδρου μας Πάνου Καμμένου και με την ατομική ιδιότητα ενός «καραμανλόπαιδου», που διδάχτηκα πολλά πορευόμενος πλάι του σε πολλές φάσεις της ζωής μου».

Σημειώνεται ότι σήμερα Τρίτη συμπληρώνονται 17 χρόνια συμπληρώνονται από το θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Καραγκούνης: Απόλυτο φιάσκο ή ολοκληρωτική καταστροφή

Από τον πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρωθυπουργό τόνισε: «Αφού μάθαμε ότι η “περήφανη διαπραγμάτευση” ήταν όλη λάθος, αφού ξεχάστηκαν οριστικά η κατάργηση του μνημονίου, η διαγραφή χρέους, η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και η αύξηση του αφορολογήτου, τελικά ομολογούν ότι οδηγούνται είτε σε “κωλοτούμπα” είτε σε δημοψήφισμα για δραχμή. Συμπέρασμα: Απόλυτο φιάσκο ή ολοκληρωτική καταστροφή».

Καραμανλής

Δημοφιλή